ΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– стравиБупи

Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΉ суп Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ Ρ– ковбасками

Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΉ суп Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ ΠΉ ковбасками швидко Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ. Завдяки Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½Π°Π½Π½ΡŽ обсмаТСних Π³Ρ€ΠΈΠ±Ρ–Π², ΠΌΠΈΡΠ»ΠΈΠ²ΡΡŒΠΊΠΈΡ… ковбасок, ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² Ρ– ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ сиру суп ΠΌΠ°Ρ” Π΄ΡƒΠΆΠ΅ насичСний смак Ρ– Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚. ΠŸΡ€Π΅ΠΊΡ€Π°ΡΠ½Π° ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΠ° страва для ситного ΠΎΠ±Ρ–Π΄Ρƒ!

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ– 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Ковбаски ΠΌΠΈΡΠ»ΠΈΠ²ΡΡŒΠΊΡ– 170 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘ΠΈΡ€ ΠΏΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ 2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ (ΠΏΠΎ 90 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²)
  • ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ 380 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля ріпчаста 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Часник 2 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π·Π° смаком
  • ΠšΡ€Ρ–ΠΏ свіТий 15 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна 30-40 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 1,2 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Π°

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΠ»Π°Π²Π»Π΅Π½Ρ– сирки Π·Π°Π·Π΄Π°Π»Π΅Π³Ρ–Π΄ΡŒ ΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ Π² ΠΌΠΎΡ€ΠΎΠ·ΠΈΠ»ΡŒΠ½Ρƒ ΠΊΠ°ΠΌΠ΅Ρ€Ρƒ ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ Π½Π° 20-30 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Ρ‰ΠΎΠ± Ρ—Ρ… Π±ΡƒΠ»ΠΎ лСгшС Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ‚ΠΈ.
  2. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  3. Часник ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΡŽΡ”ΠΌΠΎ Π½ΠΎΠΆΠ΅ΠΌ.
  4. Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ пластинками Π°Π±ΠΎ Π΄ΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  5. Ковбаски Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡ€ΡƒΠΆΠ΅Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  6. Π£ каструлі Π· товстими стінками Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Π²Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Ρ– Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ‚ΡƒΠ΄ΠΈ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ, ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Ρ– часник.
  7. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– близько 7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎΡ— золотистості.
  8. Π”ΠΎ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ.
  9. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ близько 8-10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΠ³ΠΎ випаровування Π²ΠΎΠ»ΠΎΠ³ΠΈ.
  10. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ ковбаски.
  11. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ ковбаски Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΉ Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ 4-5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ Ρ€ΡƒΠΌ’ΡΠ½Ρ†ΡŽ.
  12. ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ, Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΠΉ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ.
  13. Π—Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ вміст каструлі водою, Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΎ Π΄ΠΎ кипіння Ρ– Π²Π°Ρ€ΠΈΠΌΠΎ 15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ готовності ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ–.
  14. Π‘ΠΈΡ€ΠΊΠΈ Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° сСрСдній Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  15. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ сир Π² суп.
  16. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ– Π²Π°Ρ€ΠΈΠΌΠΎ Π½Π° Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Ρ‰Π΅ 2-3 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ, Π΄ΠΎ розчинСння сирків. Π—Π° 1-2 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ Π΄ΠΎ кінця приготування Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² суп ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ.
  17. Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ ΠΊΡ€ΠΎΠΏΡƒ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ.
  18. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ сирний суп Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ ΠΉ ковбасками Ρ€ΠΎΠ·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΎ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠ°Ρ…. Π£ ΠΊΠΎΠΆΠ½Ρƒ ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΡŽ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΈΠΉ ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π“ΠΎΡ€ΠΎΡ…ΠΎΠ²ΠΈΠΉ суп Π· ΠΊΠΎΠΏΡ‡Π΅Π½ΠΎΡŽ ковбасою

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close