Перші стравиСупи

Томатний суп пюре з млинцями з зеленню

Млинці, приготовлені з ароматною зеленню, в поєднанні з ніжним томатним супом пюре створюють неповторне блюдо. Воно прикрасить і повсякденний, і святковий стіл завдяки яскравим фарбам і апетитного вигляду. Кожен інгредієнт цінний, адже він привносить страві особливі нотки.

Інгредієнти:

  • Борошна 1/2 стакана
  • Молока 1/3 стакана
  • Холодної води 1/3 стакана
  • Яйце 1 штука
  • Яєчний білок 1 штука
  • Щіпка солі
  • Дрібно нарізаної зеленої цибулі 1 столова ложка
  • Дрібно нарізаної петрушки 2 чайні ложки
  • Дрібно нарізаного естрагону 2 чайні ложки
  • Топленого масла 3 столові ложки
  • Дуже зрілих томатів сливок, нарізаних четвертинками 2700 грамів
  • 7 злегка збитих яєчних білків
  • Солі 1 чайна ложка
  • Свіжий мелений білий перець

Приготування:

  1. У блендер помістіть борошно, молоко, воду, яйце, яєчний білок, сіль і збийте до однорідного стану. Вилийте в мірну склянку і змішайте з травами. Накрийте і залиште на 10 хвилин. На помірно високому вогні нагрійте велику сковороду з антипригарним покриттям і додайте в неї 2 ч. л. топленого масла. Налийте чверть склянки млинцевого тіста в сковороду і розподіліть в тонкий шар, акуратно покрутивши сковороду. Смажте, поки низ млинця не підрум’яниться. Підніміть краї, щоб перевірити, чи готовий млинець, потім переверніть його й обсмажуйте ще 15 – 20 секунд. Готовий млинець приберіть зі сковороди, додайте трохи олії й таким же чином зробіть наступний млинець. Готуйте, поки не закінчиться тісто. Згорніть кожен млинець в трубочку і наріжте тонкими скибочками. Відкладіть в сторону.
  2. Тепер в кухонному комбайні з металевими лезами зробіть пюре з томатів. Подрібнювати томати потрібно протягом 3 – 4 хвилин. Пюре повинно вийти дуже ніжним і водянистим. Готове пюре викладіть в каструлю, додайте яєчні білки, сіль і все це збийте. Повільно варіть на середньому вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло на дні каструлі. Коли пюре почне закипати, зменшіть вогонь, щоб вміст ледь кипів. Потім залиште суп охолоджуватися протягом 5 хвилин.
  3. На сито покладіть вологу марлю, складену в два шари. Не чіпаючи шар з яєчного білка, що утворився, акуратно перелийте суп через сито в чисту каструлю. Шкірка, насіння і яєчний білок залишаться на ситі. Акуратно розігрійте перед подачею.
  4. Додайте перець за смаком і подавайте томатний суп пюре в нагрітих чашках з нарізаними млинцями з зеленню.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close