Суп з тунця з овочами та волоськими горіхами

Пропонуємо вашій увазі цікавий рецепт рибного супу. Якщо ви любите простоту приготування і вас не лякає велика кількість спецій, тоді швидше записуйте рецепт супу з тунця з овочами. Також цей суп з тунцем зацікавить тих, хто любить, щоб перша страва була навариста.
Інгредієнти:
- Тунець 500 грамів
- Селера 2 стебла
- Цибуля 1 штука
- Солодкий перець 1 штука
- Волоські горіхи 2 жмені
- Паприка 2 чайні ложки
Приготування:
- Очистіть цибулю, солодкий перець і стебло селери. Овочі добре промийте і наріжте середніми шматочками. У каструлі, де ви будете варити суп, налийте невелику кількість олії. Викладіть в місткість овочі й прожарте протягом семи хвилин на середньому вогні. Не забувайте помішувати інгредієнти.
- До овочів додайте необхідну кількість води й продовжуйте варити протягом п’ятнадцяти хвилин.
Волоські горіхи очистіть і помістіть в ступку. Ретельно розітріть їх і додайте в каструлю. Продовжуйте варити суп протягом десяти хвилин. - Настав час додати рибу. Нарізаний тунець додайте в каструлю. Зменшіть вогонь до мінімуму і, продовжуючи помішувати, варіть суп ще десять хвилин.
- Останній етап приготування – це прянощі. За кілька хвилин до закінчення приготування покладіть пару ложок паприки й сіль.
- Зніміть з вогню і дайте супу охолонути.
Смачного!