Перші стравиСупи

Суп з савойської капусти з яловичиною

Напередодні літа багато з нас намагаються дотримуватися дієтичний раціон харчування. Ділимося з вами незвичайним і дуже смачним рецептом супчика з савойською капустою і яловичиною. Легкий і корисний, такий суп можна їсти в будь-яких кількостях і не бояться за зайві кілограми. Збагачений корисними речовинами, він дарує не тільки повний спектр смакових відчуттів, але і заряд бадьорості на весь день.

Головне достоїнство цього рецепта: простота приготування і доступність інгредієнтів. Готувати таке оригінальне і корисне блюдо можна цілий рік. Спробуйте його приготувати, ви точно не пошкодуєте!

Інгредієнти:

Для бульйону:

  • Цибуля 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Лавровий лист 1 штука
  • Перець горошком 3-4 штуки
  • Сіль за смаком
  • Вода 2 літри
  • Яловичина 450 грамів

Для супу:

  • Картопля 2 штуки
  • Савойська капуста 1/3 штуки
  • Морква 2 штуки
  • Цибуля 1 штука
  • Оливкова олія 1 столова ложка
  • Сіль і мелений перець за смаком
  • Сметана для сервірування
  • Кріп і петрушка пару гілочок

Приготування:

  1. Підготувати інгредієнти для бульйону. Розрізати на дві частини цибулину і на 4 рівні частини моркву. Підготувати каструлю для приготування бульйону. Вилити в неї воду і довести вміст до кипіння.
  2. Надіслати в каструлю яловичину і проварити її протягом 1 години. Висипати в воду нарізані моркву і цибулю, додати лавровий лист, перець горошком і дрібку солі. Залишити бульйон на плиті ще на 30 хвилин.
  3. Після того, як бульйон приготується, витягнути з каструлі яловичину в тарілку. Бульйон, процідити через тонке сито, відкинути з нього овочі й спеції.
  4. Підготувати каструлю для супу і вилити в неї бульйон. Нарізати шматочками варену яловичину, на середні кубики порубати картоплю. Висипати м’ясо і картоплю в бульйон і довести до кипіння.
  5. На дошці нарізати моркву і цибулю. Дістати сковороду і поставити її на плиту розігріватися. Висипати в сковороду нарізані моркву і цибулю. Обсмажити інгредієнти на середньому вогні до золотистого кольору приблизно 10 хвилин.
  6. У каструлю з супом додати обсмажені цибулю і моркву. Нарізати невеликими скибочками савойську капусту і відправити в каструлю. Відварити вміст протягом 5 хвилин.
  7. Готову страву розлити в презентаційні тарілки. Додати в них нарізану зелень петрушки й кропу, приправити сіллю і меленим перцем за смаком. Перед подачею на стіл в блюдо додати трохи сметани.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Гороховий суп з сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close