Напередодні літа багато з нас намагаються дотримуватися дієтичний раціон харчування. Ділимося з вами незвичайним і дуже смачним рецептом супчика з савойською капустою і яловичиною. Легкий і корисний, такий суп можна їсти в будь-яких кількостях і не бояться за зайві кілограми. Збагачений корисними речовинами, він дарує не тільки повний спектр смакових відчуттів, але і заряд бадьорості на весь день. Головне достоїнство цього рецепта: простота приготування і доступність інгредієнтів. Готувати таке оригінальне і корисне блюдо можна цілий рік. Спробуйте його приготувати, ви точно не пошкодуєте! Інгредієнти: Для бульйону: Цибуля 1 штука Морква 1 штука Лавровий лист 1 штука Перець горошком 3-4 штуки Сіль за смаком Вода 2 літри Яловичина 450 грамів Для супу: Картопля 2 штуки Савойська капуста 1/3 штуки Морква 2 штуки Цибуля 1 штука Оливкова олія 1 столова ложка Сіль і мелений перець за смаком Сметана для сервірування Кріп і петрушка пару гілочок Приготування: Підготувати інгредієнти для бульйону. Розрізати на дві частини цибулину і на 4 рівні частини моркву. Підготувати каструлю для приготування бульйону. Вилити в неї воду і довести вміст до кипіння. Надіслати в каструлю яловичину і проварити її протягом 1 години. Висипати в воду нарізані моркву і цибулю, додати лавровий лист, перець горошком і дрібку солі. Залишити бульйон на плиті ще на 30 хвилин. Після того, як бульйон приготується, витягнути з каструлі яловичину в тарілку. Бульйон, процідити через тонке сито, відкинути з нього овочі й спеції. Підготувати каструлю для супу і вилити в неї бульйон. Нарізати шматочками варену яловичину, на середні кубики порубати картоплю. Висипати м'ясо і картоплю в бульйон і довести до кипіння. На дошці нарізати моркву і цибулю. Дістати сковороду і поставити її на плиту розігріватися. Висипати в сковороду нарізані моркву і цибулю. Обсмажити інгредієнти на середньому вогні до золотистого кольору приблизно 10 хвилин. У каструлю з супом додати обсмажені цибулю і моркву. Нарізати невеликими скибочками савойську капусту і відправити в каструлю. Відварити вміст протягом 5 хвилин. Готову страву розлити в презентаційні тарілки. Додати в них нарізану зелень петрушки й кропу, приправити сіллю і меленим перцем за смаком. Перед подачею на стіл в блюдо додати трохи сметани. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Гороховий суп з сиром