Суп з плавлених сирків і окосту

Інгредієнти:
- Картопля 2-3 штуки
- Сирок плавлений 2 штуки
- Курячі стегенця копчені 1 штука
- Морква 1 штука
- Рослинна олія
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
Приготування:
- Відварити в окропі кубики картоплі, обсмажити крупно натерту моркву з кубиками цибулі. Поки готується засмажка порізати на шматочки курятину, натерти заморожені сирки.
- Вміст сковороди й м’ясо висипати до картоплі, трохи проварити, додати сирки, безперервно помішуючи, дати їм повністю розчиниться. Подати швидкий суп з плавлених сирків і окосту краще з грінками з батона або, якщо подобається, бородинського хліба.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з фрикадельками