ΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– стравиБупи

Π‘ΡƒΠΏ Π· курячими Ρ„Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π΄Π΅Π»ΡŒΠΊΠ°ΠΌΠΈ, ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ– ΠΌΠ°ΠΊΠ°Ρ€ΠΎΠ½Π°ΠΌΠΈ

Π›Π΅Π³ΠΊΠΈΠΉ Ρ– смачний супчик для всієї Ρ€ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ΠΈ. Π‘ΡƒΠΏ Π· ΠΌ’ясними Ρ„Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π΄Π΅Π»ΡŒΠΊΠ°ΠΌΠΈ, Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ‡ΠΈΠΊΠΎΠΌ Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΡΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ всім.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠΈ 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠœΠ°ΠΊΠ°Ρ€ΠΎΠ½ΠΈ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ– 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π±ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΈΠΉ 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ° (50 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²)
  • Цибуля ріпчаста 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ° (100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²)
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ° (80 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²)
  • Оливкова олія 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π·Π° смаком
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ (для ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Ρ–) ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΎΠΊ
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 1,5 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ΠΈ

Для Ρ„Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π΄Π΅Π»ΡŒΠΎΠΊ:

  • ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π΅ Ρ„Ρ–Π»Π΅ 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π¨ΠΈΠ½ΠΊΠ° 30 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠšΡ€ΡƒΠΏΠ° ΠΌΠ°Π½Π½Π° 1,5 столової Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘ΠΈΡ€ Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΈΠΉ 40 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π―ΠΉΡ†Π΅ (ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠΊ) 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΡ€ΡƒΡ‡ΡƒΡ”ΠΌΠΎ курячС Ρ„Ρ–Π»Π΅ Ρ– ΡˆΠΈΠ½ΠΊΡƒ Π½Π° ΠΌ’ясорубці.
  2. Натираємо сир Π½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  3. Π—’Ρ”Π΄Π½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ курячий Ρ„Π°Ρ€Ρˆ Π· сиром. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΌΠ°Π½Π½Ρƒ ΠΊΡ€ΡƒΠΏΡƒ, ΠΆΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠΊ Ρ– ΡΡ–Π»ΡŒ.
  4. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ всі Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ Π² ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ€Ρ–Π΄Π½Ρƒ масу.
  5. Π— ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π½ΠΎΡ— маси Ρ„ΠΎΡ€ΠΌΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ„Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π΄Π΅Π»ΡŒΠΊΠΈ. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ„Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π΄Π΅Π»ΡŒΠΊΠΈ Π½Π° Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ, Π½Π°ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΎΡŽ ΠΏΠ»Ρ–Π²ΠΊΠΎΡŽ Ρ– ΠΏΠΎΠΌΡ–Ρ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠΊΠΈ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΈΠΊ.
  6. ΠžΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ ріпчасту Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ. Π‘ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄ насіння. Нарізаємо Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ, ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ– ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΎΠΊ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  7. Π£ каструлі Π· товстим Π΄Π½ΠΎΠΌ Π°Π±ΠΎ сотСйнику Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Π²Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚Ρƒ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½Ρ– ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– ΠΉ пасСруємо Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Π΄ΠΎ ΠΌ’якості протягом 5-7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  8. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π·Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– водою Ρ– Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΎ Π΄ΠΎ кипіння.
  9. Π’ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² суп Ρ„Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π΄Π΅Π»ΡŒΠΊΠΈ. Π—Π½ΠΎΠ²Ρƒ Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΎ Π΄ΠΎ кипіння Ρ– Π²Π°Ρ€ΠΈΠΌΠΎ суп Π· Ρ„Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π΄Π΅Π»ΡŒΠΊΠ°ΠΌΠΈ 5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  10. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² суп ΠΌΠ°ΠΊΠ°Ρ€ΠΎΠ½ΠΈ ΠΉ Π²Π°Ρ€ΠΈΠΌΠΎ Ρ‰Π΅ 5-7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  11. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² суп ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π·Π° смаком. Π‘ΡƒΠΏ Π· курячими Ρ„Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π΄Π΅Π»ΡŒΠΊΠ°ΠΌΠΈ, ΠΊΠ°Π±Π°Ρ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΠΉ ΠΌΠ°ΠΊΠ°Ρ€ΠΎΠ½Π°ΠΌΠΈ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ.
  12. Π ΠΎΠ·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ суп ΠΏΠΎ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠ°Ρ… Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΡƒΠ»ΡŽΠ±Π»Π΅Π½Ρƒ зСлСнь.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π‘ΡƒΠΏ Π· Ρ„Ρ€ΠΈΠΊΠ°Π΄Π΅Π»ΡŒΠΊΠ°ΠΌΠΈ Ρ– локшиною Π· Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΠΎΠ³ΠΎ тіста

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close