Суп з курячими фрикадельками, кабачками і макаронами

Легкий і смачний супчик для всієї родини. Суп з м’ясними фрикадельками, ароматним перчиком і кабачками сподобається всім.
Інгредієнти:
- Кабачки 300 грамів
- Макарони дрібні 150 грамів
- Перець болгарський червоний 1 штука (50 грамів)
- Цибуля ріпчаста 1 штука (100 грамів)
- Морква 1 штука (80 грамів)
- Оливкова олія 2 столові ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень (для подачі) кілька гілочок
- Вода 1,5 літри
Для фрикадельок:
- Куряче філе 200 грамів
- Шинка 30 грамів
- Крупа манна 1,5 столової ложки
- Сир твердий 40 грамів
- Яйце (жовток) 1 штука
- Сіль за смаком
Приготування:
- Перекручуємо куряче філе і шинку на м’ясорубці.
- Натираємо сир на дрібній тертці.
- З’єднуємо курячий фарш з сиром. Додаємо манну крупу, жовток і сіль.
- Перемішуємо всі інгредієнти в однорідну масу.
- З отриманої маси формуємо фрикадельки. Викладаємо фрикадельки на тарілку, накриваємо харчовою плівкою і поміщаємо поки в холодильник.
- Очищаємо ріпчасту цибулю і моркву. Болгарський перець очищаємо від насіння. Нарізаємо цибулю, моркву, перець і кабачок невеликими кубиками.
- У каструлі з товстим дном або сотейнику розігріваємо олію. Викладаємо в розігріту олію нарізані овочі й пасеруємо на середньому вогні до м’якості протягом 5-7 хвилин.
- Потім заливаємо овочі водою і доводимо до кипіння.
- Викладаємо в суп фрикадельки. Знову доводимо до кипіння і варимо суп з фрикадельками 5 хвилин.
- Додаємо в суп макарони й варимо ще 5-7 хвилин.
- Додаємо в суп сіль і чорний мелений перець за смаком. Суп з курячими фрикадельками, кабачками й макаронами готовий.
- Розливаємо суп по тарілках і додаємо улюблену зелень.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з фрикадельками і локшиною з рідкого тіста