Перші стравиСупи

Суп з капусти кале

Ситний зігрівальний суп з кучерявої капусти або, як її ще називають, капусти кале з заправкою з пармезану. В основі супу курячий бульйон, а в ролі пікантної складової – іспанська ковбаса чорізо. Смачна страва, насичена корисними речовинами завдяки капусті кале.

Автор рецепта – Тріша Йервуд (Trisha Yearwood) – співачка, письменник, актриса, автор кулінарних книг, телеведуча

Час: 1 година 5 хвилин
Складність: легко
Порцій: 6

Інгредієнти:

  • Оливкової олії 2 столові ложки
  • Свіжої ковбаси чорізо 450 грамів
  • Картоплі 4 штуки, нарізаних кубиками
  • 1 середня цибулина, дрібно рубана
  • Часнику 2 зубчики, дрібно рубаних
  • Курячого бульйону 8 стаканів
  • Листя кучерявої капусти без стебел 450 грамів, розірваних на шматки 2,5 см
  • Тертого пармезану 1/2 стакана

Приготування:

  1. Розігрійте оливкову олію на середньому вогні у великій каструлі для бульйону. Обсмажте чорізо в олії протягом 5-7 хвилин.
  2. Додайте картоплю, цибулю, часник і курячий бульйон. Варіть 20-25 хвилин, поки картопля не стане м’якою настільки, що її легко можна буде проткнути виделкою.
  3. Зменшіть вогонь до слабкого, покладіть кучеряву капусту і накрийте кришкою. Варіть 7-10 хвилин до в’янення капусти. Зніміть кришку, додайте пармезан і прогрійте протягом ще 5 хвилин.
  4. Доведіть до бажаного смаку, додавши сіль і перець.

Смачного!

Попробуйте приготувати смачненький французький суп Буйабес

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close