Суп з капусти кале

Ситний зігрівальний суп з кучерявої капусти або, як її ще називають, капусти кале з заправкою з пармезану. В основі супу курячий бульйон, а в ролі пікантної складової – іспанська ковбаса чорізо. Смачна страва, насичена корисними речовинами завдяки капусті кале.
Автор рецепта – Тріша Йервуд (Trisha Yearwood) – співачка, письменник, актриса, автор кулінарних книг, телеведуча
Час: 1 година 5 хвилин
Складність: легко
Порцій: 6
Інгредієнти:
- Оливкової олії 2 столові ложки
- Свіжої ковбаси чорізо 450 грамів
- Картоплі 4 штуки, нарізаних кубиками
- 1 середня цибулина, дрібно рубана
- Часнику 2 зубчики, дрібно рубаних
- Курячого бульйону 8 стаканів
- Листя кучерявої капусти без стебел 450 грамів, розірваних на шматки 2,5 см
- Тертого пармезану 1/2 стакана
Приготування:
- Розігрійте оливкову олію на середньому вогні у великій каструлі для бульйону. Обсмажте чорізо в олії протягом 5-7 хвилин.
- Додайте картоплю, цибулю, часник і курячий бульйон. Варіть 20-25 хвилин, поки картопля не стане м’якою настільки, що її легко можна буде проткнути виделкою.
- Зменшіть вогонь до слабкого, покладіть кучеряву капусту і накрийте кришкою. Варіть 7-10 хвилин до в’янення капусти. Зніміть кришку, додайте пармезан і прогрійте протягом ще 5 хвилин.
- Доведіть до бажаного смаку, додавши сіль і перець.
Смачного!
Попробуйте приготувати смачненький французький суп Буйабес