Перші стравиСупи

Суп з фрикадельками і локшиною з рідкого тіста

Сьогодні будемо готувати суп зі звичних продуктів. А ось родзинку такому супу додасть домашня локшина з рідкого тіста, яка готується дуже швидко.

Інгредієнти:

  • Картопля 4 штуки (350 грамів)
  • Цибуля ріпчаста 1 штука (70 грамів)
  • Морква 1 штука (170 грамів)
  • Помідор 1 штука (225 грамів)
  • Часник 1 зубчик (5 грамів)
  • Кріп сушений 1 чайна ложка
  • Олія рослинна для обсмажування
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Зелень свіжа за смаком

Для фрикадельок:

  • Фарш курячий 400 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука (80 грамів)
  • Часник сушений 1 чайна ложка
  • Паприка мелена ½ чайної ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Для рідкої локшини:

  • Яйце 1 штука
  • Борошно 3-4 столові ложки (30-40 грамів)
  • Сіль ½ чайної ложки

Приготування:

  1. Картоплю, моркву, цибулю і часник очищаємо. Картоплю, моркву і помідор нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю і часник дрібно нарізаємо.
  2. У каструлю наливаємо 4 л води, кладемо в неї картоплю і доводимо до кипіння.
  3. У сковороді розігріваємо олію й обсмажуємо цибулю і часник до прозорості, приблизно 2-3 хвилини.
  4. Додаємо моркву, сіль і чорний мелений перець за смаком. Обсмажуємо ще 3-4 хвилини.
  5. Слідом додаємо нарізаний помідор, перемішуємо і тушкуємо ще 1 хвилину.
  6. У киплячу воду викладаємо вміст сковороди. Варимо суп на середньому вогні приблизно 15 хвилин.
  7. Готуємо продукти для приготування фрикадельок.
  8. Цибулю очищаємо і натираємо на дрібній тертці або в блендері й додаємо в курячий фарш. Солимо і перчимо до смаку.
  9. Додаємо сушений часник і паприку.
  10. Ретельно перемішуємо курячий фарш і вологими руками формуємо фрикадельки. Розмір — на ваш розсуд.
  11. Готуємо продукти для приготування рідкої локшини.
  12. У зручну місткість розбиваємо яйце і солимо. Ретельно перемішуємо.
  13. Додаємо 2 столові ложки борошна.
  14. Перемішуємо і додаємо ще приблизно 1,5 столової ложки борошна. Тісто має вийти як густа сметана. Чим густіше тісто, тим щільніше буде локшина.
  15. Переливаємо тісто в кулінарний мішок або у звичайний пакет. У куточку робимо невеликий отвір. Чим більше отвір, тим товстіша буде локшина.
  16. У каструлю з супом опускаємо фрикадельки.
  17. Солимо, перчимо до смаку. Додаємо сушений кріп, перемішуємо і варимо 5-10 хвилин.
  18. Потім видавлюємо рідке тісто в киплячий суп довгими смужками. Обов’язкова умова, щоб суп кипів.
  19. Свіжу зелень дрібно нарізаємо і додаємо в каструлю.
  20. Варимо суп з фрикадельками й домашньою локшиною з рідкого тіста 2-3 хвилини й вимикаємо нагрівання.
  21. Розливаємо суп з курячими фрикадельками й локшиною по порційних тарілках і подаємо.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з м’ясними фрикадельками, капустою і пшоном

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close