Перші стравиУха

Суп з фореллю і макаронами

Суп з фореллю і макаронами – рецепт смачного рибного супу з червоної риби. Для супу підійде так званий обріз – залишки рибної туші після виділення філе. Зазвичай це плавники, шматочки близько хребта.

Інгредієнти:

  • Форель 400 грамів
  • Селери кореневої 1 столова ложка
  • Лавровий лист 1 штука
  • Сіль 1 чайна ложка
  • Паста 150 грамів
  • Перець запашний 3 штуки
  • Морква 1 штука
  • Томатна паста 1 столова ложка
  • Рослинна олія 1 чайна ложка
  • Кріп 4-5 гілочок
  • Лимон 20 грамів

Приготування:

  1. Промити рибний обріз, скласти в каструлю, додати половину цибулини, лавровий лист, запашний перець, сіль. Залити водою і поставити варитися.
  2. У процесі варіння потрібно знімати піну, що утворюється на поверхні бульйону. Варитися бульйон повинен на мінімальному вогні, протягом 20 хвилин після закипання. Після цього слід процідити бульйон. Повернути його в каструлю.
  3. «М’ясо» трохи остудити й видалити кісточки. В цей час зробити овочеву заправку – обсмажити на олії порізану половину цибулини, моркву. Додати томатну пасту і півсклянки рибного бульйону, протушкувати 10 хвилин.
  4. У киплячий бульйон додати макаронні вироби, проварити по інструкції (близько 7 хвилин).
  5. Овочеву заправку додати в суп після того, як макарони зваряться.
  6. Повернути в суп зняте з кісток рибне «м’ясо». Проварити 2 хвилини.
  7. В кінці додати кріп і дати супу настоятися.
  8. Готово! У тарілку за бажанням можна покласти часточку лимона.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Уха з річкової риби

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close