Суп з білими грибами й цвітною капустою

Будь-який суп стане королівським, якщо в нього додати білі гриби. Ні для кого не секрет, що лісові гриби більш ароматні, ніж їх тепличні побратими. Ось і суп з них вийде з більш насиченим смаком і ароматом. Суп з них буде найсмачнішим і наваристим, а бульйон – білим і прозорим. Подивіться, як приготувати грибний суп.
Інгредієнти:
- Гриби білі 350 грамів
- Картопля 4 штуки
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Морква 1 штука
- Капуста цвітна 300 грамів
- Олія рослинна для смаження
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
Приготування:
- Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо. Картоплю нарізаємо і відправляємо варитися. Гриби нарізаємо шматочками. Цвітну капусту розділяємо на суцвіття.
- До картоплі відправляємо варитися гриби. Цибулю і моркву відправляємо пасерувати. Солимо, перчимо. Додаємо пасеровану цвітну капусту і дрібно нарізаний кріп. Суп готовий!
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Чилі кон карне з квасолею і кукурудзою