Крем-супПерші страви

Суп-пюре з кабачків, з петрушкою і часником

Якщо ви любите перші страви на основі молока й овочів, тоді цей рецепт неодмінно вам сподобається. Приготуємо суп-пюре з кабачків, з петрушкою і часником. Суп виходить з ніжним вершковим смаком і тонким часниковим ароматом.

Інгредієнти:

  • Кабачки 350 грамів
  • Молоко 250 мілілітрів
  • Петрушка свіжа 10 грамів
  • Часник 5 грамів
  • Сіль на смак
  • Перець чорний мелений на смак
  • Вода 250 мілілітрів

Приготування:

  1. Підготуйте всі інгредієнти. Молоко підійде будь-якої жирності. Кабачки використовуйте молоді з ніжною шкіркою і невеликим насінням.
  2. Кабачок промийте. Ображати хвостики з двох сторін. Наріжте невеликими кубиками. Надішліть в каструлю для варіння.
  3. Промийте петрушку. Обірвіть листочки. Додайте до кабачків.
  4. Влийте молоко і воду. Перемішайте і відправте на помірний вогонь. Доведіть до кипіння і варіть 15 хвилин на невеликому вогні.
  5. Вміст каструлі подрібніть занурювальним блендером до однорідної консистенції.
  6. На смак приправте меленим чорним перцем і сіллю.
  7. Очистьте часник і подрібніть на дрібній тертці або пропустіть через прес. Додайте до решти інгредієнтів. Перемішайте і доведіть до кипіння. Варіть близько 1 хвилини на невеликому вогні.
  8. Суп-пюре з кабачків, з петрушкою і часником готовий.
  9. Відразу подавайте до обіднього столу. 

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Гарбузовий суп-пюре з сирними галушками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close