Крем-супПерші страви

Суп-пюре з баклажанів на грилі

Овочі гриль підходять не тільки для приготування других страв. Це ідеальна основа для легкого ароматного супу. Баклажанний суп-пюре готується на бульйонній основі. Подати його можна з білими сухарями, сендвічами, шматочком вершкового масла.

Час: 1 година
Складність: легко
Порцій: 6

Інгредієнти:

  • 2 баклажани (приблизно 900 грамів), очищених і порізаних скибочками завтовшки близько 1 см
  • Свіжого чебрецю 1 столова ложка
  • Рубленого часнику 1 столова ложка
  • Оливкової олії 3 столові ложки (додатково 4 столові ложки)
  • Бальзамічного оцту 2 столові ложки
  • Цибулі-порей 2 стебла
  • Яловичого бульйону 2 стакани
  • Курячого бульйону 2 стакани

Приготування:

  1. Баклажани присипте чебрецем, часником і полийте бальзамічним оцтом. Підрум’яньте з обох сторін на грилі.
  2. У каструлі для супу нагрійте 4 столові ложки оливкової олії, додайте часник і цибулю. Коли цибуля стане злегка золотистою, додайте бульйон і запечені баклажани. Готуйте 20 хвилин на повільному вогні, після чого подрібніть суп в пюре. Додайте сіль і перець за смаком.
  3. Для подачі розлийте суп по тарілках і додайте сметану і свіжий чебрець.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крем суп з устрицями, сиром брі та шампанським

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close