Перші стравиСупи

Суп кисло-гострий з мармуровою яловичиною гриль

Інгредієнти:

Бульйон:

  • Мармурове реберне м’ясо – 1,6 кг
  • Вода – 5 л
  • Сіль за смаком
  • Перець з млина – за смаком
  • Паста Том-ям – 90 грам

Суп:

  • Бульйон з мармурового м’яса – 220 грам
  • Цибуля ріпчаста – 20 грам
  • Морква – 20 грам
  • Реберне мармурове м’ясо – 50 грам
  • Спаржа зелена – 1 грам
  • Кінза (листя) – 1 грам

Приготування:

  1. М’ясо посолити, поперчити, обсмажити в яйці. Викласти в каструлю, додати холодну воду і варити на повільному вогні 3,5-4 години, періодично знімати жир. Відкласти 2 л бульйону і довести до смаку пастою Том-ям, соком лайма і сіллю. Чистого м’яса повинно вийти приблизно 300-400 г, в одній порції 50 г.
  2. Цибулю дрібно нарізати, пасерувати на олії. Моркву натерти на крупній тертці, пасерувати на олії.
    Розігріти бульйон, додати м’ясо (нарізка кубик), додати пассировку, спаржу.
  3. При подачі додати перець чилі та листя кінзи.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close