Суп кисло-гострий з мармуровою яловичиною гриль

Інгредієнти:
Бульйон:
- Мармурове реберне м’ясо – 1,6 кг
- Вода – 5 л
- Сіль за смаком
- Перець з млина – за смаком
- Паста Том-ям – 90 грам
Суп:
- Бульйон з мармурового м’яса – 220 грам
- Цибуля ріпчаста – 20 грам
- Морква – 20 грам
- Реберне мармурове м’ясо – 50 грам
- Спаржа зелена – 1 грам
- Кінза (листя) – 1 грам
Приготування:
- М’ясо посолити, поперчити, обсмажити в яйці. Викласти в каструлю, додати холодну воду і варити на повільному вогні 3,5-4 години, періодично знімати жир. Відкласти 2 л бульйону і довести до смаку пастою Том-ям, соком лайма і сіллю. Чистого м’яса повинно вийти приблизно 300-400 г, в одній порції 50 г.
- Цибулю дрібно нарізати, пасерувати на олії. Моркву натерти на крупній тертці, пасерувати на олії.
Розігріти бульйон, додати м’ясо (нарізка кубик), додати пассировку, спаржу. - При подачі додати перець чилі та листя кінзи.
Смачного!