Солянка з сосисками

Солянка – чудове гаряче блюдо для зимового морозного дня. Зігріє! 🙂
Інгредієнти:
- Сосиски 2 штуки
- Ріпчастої цибулі 1 головка
- Моркви 2 штуки
- Картоплі 2 штуки
- Огірочків корнішонів 5 штук
- Оливок 1 банка
- Лимона 4 кружечки
- Соняшникова олія
- Томатної пасти 2 столові ложки
Приготування:
- У каструлю налийте води, доведіть до кипіння. Картоплю почистіть, наріжте кубиками, киньте в киплячу воду.
- Сосиски наріжте кружальцями. Обсмажте на олії. Потім обсмажені кружальця сосисок перекладіть в каструлю з картоплею.
- Моркву натріть на тертці. Цибулю наріжте кубиками середнього розміру. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією. Цибулю і моркву обсмажте 10 хвилин. Потім до овочів додайте томатну пасту.
- Тушкуйте разом з томатною пастою 5-10 хвилин.
- Наріжте корнішони, оливки на кружечки. Кружечки лимона на четвертинки.
- Обсмажені цибулю і моркву, нарізані огірки, оливки, часточки лимона додайте в каструлю з сосисками й картоплею. Все разом варіть 10-15 хвилин.
- Спробуйте солянку на солоність. Як правило, солити не доводиться. Прикрасьте суп зеленню і додайте сметани або майонезу.
Смачного!
Здивуйте своїх рідних оригінальними бутербродами.