Перші стравиСолянка

Солянка з сосисками

Солянка – чудове гаряче блюдо для зимового морозного дня. Зігріє! 🙂

Інгредієнти:

  • Сосиски 2 штуки
  • Ріпчастої цибулі 1 головка
  • Моркви 2 штуки
  • Картоплі 2 штуки
  • Огірочків корнішонів 5 штук
  • Оливок 1 банка
  • Лимона 4 кружечки
  • Соняшникова олія
  • Томатної пасти 2 столові ложки

Приготування:

  1. У каструлю налийте води, доведіть до кипіння. Картоплю почистіть, наріжте кубиками, киньте в киплячу воду.
  2. Сосиски наріжте кружальцями. Обсмажте на олії. Потім обсмажені кружальця сосисок перекладіть в каструлю з картоплею.
  3. Моркву натріть на тертці. Цибулю наріжте кубиками середнього розміру. Викладіть в сковороду з соняшниковою олією. Цибулю і моркву обсмажте 10 хвилин. Потім до овочів додайте томатну пасту.
  4. Тушкуйте разом з томатною пастою 5-10 хвилин.
  5. Наріжте корнішони, оливки на кружечки. Кружечки лимона на четвертинки.
  6. Обсмажені цибулю і моркву, нарізані огірки, оливки, часточки лимона додайте в каструлю з сосисками й картоплею. Все разом варіть 10-15 хвилин.
  7. Спробуйте солянку на солоність. Як правило, солити не доводиться. Прикрасьте суп зеленню і додайте сметани або майонезу.

Смачного!

Здивуйте своїх рідних оригінальними бутербродами.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close