Солянка з сосисками

Смачний варіант швидкої солянки. Зазвичай солянку роблять на основі густого бульйону. Мій варіант студентський. Тут все швидко, смачно і без бульйону.
Інгредієнти:
- Сосиски 3 штуки
- Копчені продукти (шинка, буженина, ковбаса, балики) 300 грамів
- Ріпчаста цибуля 2 штуки
- Огірок солоний 2 штуки
- Морква 1 штука
- Сіль, перець, спеції за смаком
- Лимон 1 штука
- Томатна паста 2 столові ложки
- Вода 2 літри
- Борошно 2 столові ложки
- Олія 50 мілілітрів
Приготування:
- Сосиски нарізати невеликими шматочками (кубиками). Копчені продукти нарізаємо теж дрібно. Я взяла буженину, варено-копчену ковбасу. Отже, ковбасу нарізаємо кубиком. Буженину нарізаємо дрібно. Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиком. Моркву натріть на крупній тертці.
- Ріпчасту цибулю обсмажуємо на олії. Додаємо моркву. Тушкуємо. Солоний огірок натираємо на тертку. Додаємо до овочів. Тушкуємо.
- Трохи відсуньте овочі на сковороді. Влийте 2 столові ложки олії. Додайте 1,5 столової ложки борошна. Обсмажте його. Влийте 2 склянки води. Швидко розмішайте. Додайте 2 столові ложки томатної пасти. Тушіть все 5 хвилин. Отриманий соус відставити.
- На іншій сковороді обсмажте всі копченості відразу. У каструлі закип’ятити воду. Коли вона закипить додайте овочевий соус і обсмажені копченості. Додайте спеції, сіль, подрібнену зелень. Дайте закипіти й вимикайте.
- Подайте до столу, розливши по мисках. У кожну миску за смаком додайте оливки й часточку лимону.
Смачного!