Солянка м’ясна

Пропоную рецепт приготування збірної м’ясної солянки. Смачне і ситне блюдо традиційної російської кухні, що користується величезною популярністю в усьому світі. Дуже корисний суп в холодні зимові дні.
Інгредієнти:
- Яловичина м’якуш 500 грамів
- Ребра свинячі копчені 700 грамів
- Сосиски 4-5 штук
- Вода 3 літри
- Цибуля ріпчаста 4-5 штук
- Томатна паста 2 столові ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
- Оливки чорні за смаком
- Каперси 2 чайні ложки
- Лимон за смаком
- Огірок солоний 4-5 штук
- Ковбаски мисливські 4-5 штук
- Олія соняшникова для смаження
- Лавровий лист за смаком
Приготування:
- Приготуємо всі необхідні продукти для м’ясної солянки. Миємо яловичину і відправляємо варитись в чашу мультиварки на програму “Суп” 40 хвилин.
- Обсмажуємо на олії цибулю до готовності. Додаємо томатну пасту і перемішуємо. Відставляємо в сторону.
- Нарізаємо соломкою огірки й тушкуємо з додаванням розсолу кілька хвилин. Нарізаємо м’ясні вироби.
- Відправляємо в готовий яловичий бульйон порізані м’ясні вироби, цибулю з томатною пастою, тушковані огірки й приправи. Закриваємо і варимо близько 15 хвилин.
- В кінці додаємо порізані оливки, каперси й лимонний перець. Перемішуємо.
- Готова ароматна, ситна і дуже смачна збірна м’ясна солянка .. Подаємо зі сметаною і шматочком лимона.
Смачного!