Перші стравиСолянка

Солянка м’ясна

Пропоную рецепт приготування збірної м’ясної солянки. Смачне і ситне блюдо традиційної російської кухні, що користується величезною популярністю в усьому світі. Дуже корисний суп в холодні зимові дні.

Інгредієнти:

  • Яловичина м’якуш 500 грамів
  • Ребра свинячі копчені 700 грамів
  • Сосиски 4-5 штук
  • Вода 3 літри
  • Цибуля ріпчаста 4-5 штук
  • Томатна паста 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком
  • Оливки чорні за смаком
  • Каперси 2 чайні ложки
  • Лимон за смаком
  • Огірок солоний 4-5 штук
  • Ковбаски мисливські 4-5 штук
  • Олія соняшникова для смаження
  • Лавровий лист за смаком

Приготування:

  1. Приготуємо всі необхідні продукти для м’ясної солянки. Миємо яловичину і відправляємо варитись в чашу мультиварки на програму “Суп” 40 хвилин.
  2. Обсмажуємо на олії цибулю до готовності. Додаємо томатну пасту і перемішуємо. Відставляємо в сторону.
  3. Нарізаємо соломкою огірки й тушкуємо з додаванням розсолу кілька хвилин. Нарізаємо м’ясні вироби.
  4. Відправляємо в готовий яловичий бульйон порізані м’ясні вироби, цибулю з томатною пастою, тушковані огірки й приправи. Закриваємо і варимо близько 15 хвилин.
  5. В кінці додаємо порізані оливки, каперси й лимонний перець. Перемішуємо.
  6. Готова ароматна, ситна і дуже смачна збірна м’ясна солянка .. Подаємо зі сметаною і шматочком лимона.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close