Перші стравиСолодкі супи

Солодкий суп

Для солодкого супу використовуйте будь-які сезонні свіжі ягоди: черешню, вишню, полуницю, малину, чорницю, смородину чорну або червону і т. д. Його можна їсти все літо, він легкий і смачний, одночасно ситний, я дуже люблю його на сніданок з солодкою булочкою. Дивіться мій рецепт, а я розповім, як приготувати солодкий супчик! Успіхів!

Інгредієнти:

  • Кефір 250 мілілітрів
  • Свіжі ягоди 100 грамів
  • Сметана 60 грамів
  • Цукрова пудра 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Підготуйте продукти для солодкого супу. Все повинно бути заздалегідь охолоджене. Ягоди переберіть, ретельно вимийте та обірвіть хвостики.
  2. У чашу блендера складіть ягоди (90 г), додайте сметану (55 г, решта 5 г використовуйте для прикраси супу), кефір і цукрову пудру. Решта 10 г ягід залиште для подачі супу. Занурювальним блендером зробіть пюре. Після чого пропустіть його через дрібне сито, щоб шкурки ягід не були в супі.
  3. Перелийте суп в тарілочку і прикрасьте на свій смак, я поклала в центр ягоди й полила зверху сметаною.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close