ΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– стравиБупи

Π ΠΈΠ±Π½ΠΈΠΉ суп Π· ΠΊΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·ΠΎΡŽ, Π±ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΌ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ Ρ– Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΌ соком

Π‘ΡŒΠΎΠ³ΠΎΠ΄Π½Ρ– я ΠΏΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡŽ Π²Π°ΡˆΡ–ΠΉ ΡƒΠ²Π°Π·Ρ– Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачний суп, який Ρ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΎ ΡΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅Π»ΡΠΌ Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΡ”ΠΌΠΎ запашний Ρ– насичСний суп Π· Ρ…Π΅ΠΊΠΎΠΌ, солодким ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†Π΅ΠΌ Ρ– ΠΊΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·ΠΎΡŽ. Π ΠΈΠ±Π° Π·Π°Π΄Π°Ρ” Ρ…Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€Π½ΠΈΠΉ смак Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½Ρƒ, Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΉ ряд ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ суп яскравим Ρ– насичСним.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π₯Π΅ΠΊ (Ρ„Ρ–Π»Π΅) 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠšΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·Π° консСрвована 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π±ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля ріпчаста 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘Ρ–ΠΊ Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ 300 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна 4 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Часник ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ 0,5 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π›Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π½Π° смак
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π½Π° смак
  • Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½ (для ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Ρ–) 4 часточки
  • ΠŸΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠ° свіТа (для ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Ρ–) Π½Π° смак
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 1,5 Π»

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ всі ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ Π·Π° списком. Π—Π° баТанням ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати Π²ΠΆΠ΅ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π΅ Ρ„Ρ–Π»Π΅ Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ.
  2. ΠžΡ‡ΠΈΡ‰Π΅Π½Ρƒ ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ сСрСдніми ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  3. Π£ каструлі Π²ΠΎΠ΄Ρƒ довСсти Π΄ΠΎ кипіння, опустити Π² Π½Π΅Ρ— ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ Ρ– Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ закипання Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π½Π° Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–.
  4. ΠžΡ‡ΠΈΡ‰Π΅Π½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  5. ΠžΡ‡ΠΈΡ‰Π΅Π½Ρƒ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Π½Π°Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈ Π½Π° сСрСдній Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  6. Π‘ΠΎΠ»Π³Π°Ρ€ΡΡŒΠΊΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ очистити Π²Ρ–Π΄ насіння Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  7. Π£ сковороді Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ рослинної ΠΎΠ»Ρ–Ρ—. Викласти Π² сковороду Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½Ρ– ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ– ΠΉ смаТити 7-8 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–.
  8. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²ΠΈ використовуєтС Ρ†Ρ–Π»Ρƒ Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒ Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ, ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ очистити Ρ—Ρ—, видаливши Ρ…Ρ€Π΅Π±Π΅Ρ‚, ΡˆΠΊΡ–Ρ€Ρƒ Ρ– кістки. Для приготування супу ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ чистС Ρ„Ρ–Π»Π΅, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π³Π»ΡΠ½ΡŒΡ‚Π΅ ΡƒΠ²Π°ΠΆΠ½ΠΎ, Ρ‰ΠΎΠ± Π½Π΅ залишилося кісток. Π ΠΎΠ·Ρ€Ρ–ΠΆΡ‚Π΅ Ρ„Ρ–Π»Π΅ Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π½Π° Π΄ΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρ– ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ.
  9. Π”Ρ€ΡƒΠ³Ρƒ сковороду ΠΏΡ€ΠΎΠ³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ ΠΉ Π²Π»ΠΈΡ‚ΠΈ рослинну ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ. Викласти ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΊΠΈ Ρ…Π΅ΠΊΠ° Ρ– смаТити ΠΏΠΎ 2 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ Π· ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΠΎΠΊΡƒ.
  10. Π’Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π΄ΠΎ Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ сік Ρ– Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–.
  11. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· дСякий час пСрСкласти Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Ρ€ΠΈΠ±Ρƒ, Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Π· Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΌ соком.
  12. Π‘Π»Ρ–Π΄ΠΎΠΌ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡƒΠΊΡƒΡ€ΡƒΠ΄Π·Ρƒ ΠΉ обсмаТСні ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–. Всипати ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Π½Π° смак.
  13. Π’Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ суп Ρ‰Π΅ 5-7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π’ ΠΊΡ–Π½Ρ†Ρ– приготування зняти ΠΏΡ€ΠΎΠ±Ρƒ (Π²Ρ–Π΄Ρ€Π΅Π³ΡƒΠ»ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ смак) Ρ– ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ суп Π΄ΠΎ столу.
  14. Π ΠΎΠ·Π»ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΠΎ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠ°Ρ… Ρ– прикрасити Ρ‡Π°ΡΡ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΎΡŽ Π»ΠΈΠΌΠΎΠ½Π° Ρ– Π³Ρ–Π»ΠΎΡ‡ΠΊΠΎΡŽ свіТої ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠΈ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π“Ρ€ΠΈΠ±Π½ΠΈΠΉ суп Π· квасолСю

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close