Рибний розсольник

Оригінальне поєднання рибного бульйону, огіркового розсолу і пікантних спецій.
Інгредієнти:
- Судака 500 грамів
- Води 2 літри
- Цибулі 2 штуки
- Чорного перцю 5 горошин
- Лаврові листки 2 штуки
- 1 корінь петрушки
- Рису 3 столові ложки
- Морква 1 штука
- Солоних огірків 3 штуки
- Вершкового масла 30 грамів
- Розсолу склянки
- Сіль і чорний мелений перець за смаком
- Петрушка для подачі.
Приготування:
- Залийте рибу водою, додайте одну цибулину, перець горошком, корінь петрушки й лавровий лист. Варіть 35-40 хвилин. Рибу можна використовувати будь-яку, в тому числі консервовану. Якщо берете консерви, скоротіть вдвічі час варіння.
- Коли риба повністю розвариться, виловіть її та відокремте від кісток. Бульйон процідіть і додайте промитий рис. Варіть на середньому вогні близько 15 хвилин.
- Моркву й огірки потріть на крупній тертці. Частину цибулі, що залишилася поріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте овочі на вершковому маслі протягом 4-6 хвилин. Додайте до них розсіл, поперчіть і тушкуйте ще 5-7 хвилин на слабкому вогні.
- Надішліть зажарку разом з рибою в бульйон. Перевірте суп на сіль і потримайте на вогні ще кілька хвилин. Подавайте з рубаною зеленню.
Смачного!