Перші стравиРозсольник

Рибний розсольник

Оригінальне поєднання рибного бульйону, огіркового розсолу і пікантних спецій.

Інгредієнти:

  • Судака 500 грамів
  • Води 2 літри
  • Цибулі 2 штуки
  • Чорного перцю 5 горошин
  • Лаврові листки 2 штуки
  • 1 корінь петрушки
  • Рису 3 столові ложки
  • Морква 1 штука
  • Солоних огірків 3 штуки
  • Вершкового масла 30 грамів
  • Розсолу склянки
  • Сіль і чорний мелений перець за смаком
  • Петрушка для подачі.

Приготування:

  1. Залийте рибу водою, додайте одну цибулину, перець горошком, корінь петрушки й лавровий лист. Варіть 35-40 хвилин. Рибу можна використовувати будь-яку, в тому числі консервовану. Якщо берете консерви, скоротіть вдвічі час варіння.
  2. Коли риба повністю розвариться, виловіть її та відокремте від кісток. Бульйон процідіть і додайте промитий рис. Варіть на середньому вогні близько 15 хвилин.
  3. Моркву й огірки потріть на крупній тертці. Частину цибулі, що залишилася поріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте овочі на вершковому маслі протягом 4-6 хвилин. Додайте до них розсіл, поперчіть і тушкуйте ще 5-7 хвилин на слабкому вогні.
  4. Надішліть зажарку разом з рибою в бульйон. Перевірте суп на сіль і потримайте на вогні ще кілька хвилин. Подавайте з рубаною зеленню.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close