Перші стравиУха

Риба відварна “По рибацьки”

Цей рецепт не під конкретну рибу. За таким рецептом можна приготувати будь-яку рибку, але головне щоб вона була жирна. Наприклад: товстолобик (всім відомий), сазан і т.д. Щука не підійде.

Інгредієнти:

  • Риба 1 кілограм
  • Картопля 600 – 650 грамів
  • Вода 1-1,5 літри
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист 2 штуки
  • Перець духмяний 5 штук
  • Перець чорний 8 штук
  • Цибуля ріпчаста 1 штука

Приготування:

  1. Ріжемо на шматочки вже підготовлену, оброблену рибку.
  2. Заливаємо рибу водою так, щоб вона повністю покрила рибку. Кладемо туди ж запашний і чорний перець горошком, а так само лавровий лист. Варимо рибку 15 хвилин на середньому вогні.
  3. А поки риба вариться, чистимо і нарізаємо кубиками картоплю. Як тільки риба звариться дістаємо її з каструлі. А потім відправляємо вариться в цей же рибний бульйон картоплю. І порізану півкільцями цибулю.
  4. Солимо бульйон так, щоб він був трохи солоніший ніж уха.
  5. Тепер про технології подачі. Це важливо. Беремо велике глибоке блюдо і на дно викладаємо зварену картоплю. Потім на неї викладаємо рибу і заливаємо на половину бульйоном. І це блюдо подаємо до столу. Я зробила таке ж блюдо але відразу порційно.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Проста домашня уха з коропа

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close