Розсольник з перловкою на свинячих ребрах

Ситний і наваристий суп, який відмінно зігріває в холодну погоду.
Інгредієнти:
- Свинячих ребер 300 грамів
- Води 2 ¹/₂ літри
- Перлової крупи 4 столові ложки
- Картоплі 3 штуки
- Цибулі 2 штуки
- Морква 1 штука
- Соняшникової олії 3 столові ложки
- Солоних огірків 3 штуки
- Огіркового розсолу ½ склянки
- Лаврові листки 2 штуки
- Сіль і чорний мелений перець – за смаком.
Приготування:
- Промийте, наріжте і залийте водою ребра. Варіть спочатку на сильному вогні. Коли закипить, зніміть піну і зменшіть вогонь. Варіть ребра на повільному вогні під закритою кришкою протягом 40-50 хвилин.
- В цей час обдайте окропом, відкиньте на друшляк і промийте перловку. Як варіант – відваріть в окремій каструлі. В цьому випадку вводите крупу в суп перед засмажкою.
- Очистіть і наріжте кубиками картоплю. Засипте її в суп разом з перловкою, коли зваряться ребра. Доведіть до кипіння і варіть ще 15-20 хвилин.
- У цей час зробіть зажарку: обсмажте на олії подрібнену цибулю, натерту на крупній тертці моркву й огірки (вони повинні бути твердими). Введіть зажарку в суп разом із залишками олії.
- Томіть суп п’ять хвилин на повільному вогні, потім влийте огірковий розсіл. Додайте лавровий лист, перець і при необхідності сіль. Через 2-3 хвилини розсольник буде готовий.
Смачного!
Отличнейший рассольник , ведь он приготовлен с перловой крупой и жирненькими свиными ребрышками. Мне очень понравилось , благодарю за рецепт.