Перші стравиРозсольник

Розсольник з шинкою

Серед безлічі рецептів приготування розсольнику є і такий – з шинкою. Його можна варити на бульйоні, наприклад курячому, або як я, на воді. Смачно виходить в будь-якому випадку. Шинку беріть на свій смак. Вона може бути пісна або з невеликим вмістом жиру.

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий 1,3 літра
  • Картопля 2-3 штуки
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Огірок солоний 1-2 штуки
  • Рис 2 столові ложки
  • Шинка 150 грамів
  • Олія соняшникова 20 мілілітрів
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Курячий бульйон налийте в каструлю. Додайте нарізану картоплю.
  2. Цибулю і моркву дрібно наріжте. Трохи пасеруйте в сковороді з соняшниковою олією і викладіть в каструлю. Коли суп провариться 10-12 хвилин всипте в нього промитий рис. Варіть розсольник до готовності всіх інгредієнтів.
  3. Солоний або маринований огірок натріть на тертці. Додайте в розсольник натертий солоний огірок. Посоліть за смаком.
  4. Шинку наріжте довільно. Додайте шинку в каструлю. Варіть суп ще 7-8 хвилин і вимикайте.
  5. Готовий суп посипте зеленню кропу або петрушки. Розсольник з шинкою готовий. Подаємо на перше в обід.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Розсольник з перловкою на свинячих ребрах

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close