Розсольник з нирками та рисом

Ми готуємо розсольник за різними рецептами, в залежності від наявності м’яса в холодильнику, але найулюбленіший це розсольник з нирками. Його смак виходить насиченим, а сам суп живильний. Сьогодні ми пропонуємо суп розсольник рецепт класичний з рисом і нирками. Нирки промийте, виріжте жовчні шляхи й замочіть в холодній воді на 8 годин у холодильнику.
Інгредієнти:
- Нирки яловичі 400 грамів
- Картопля 2 штуки
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Морква 1 штука
- Огірок солоний 4 штуки
- Рис круглозернистий шліфований 2 столові ложки
- Рослинна олія для смаження
- Кріп 2 столові ложки
Приготування:
- Для приготування розсольнику нам знадобляться продукти зазначені в списку. Розсіл від солоних огірків не виливайте.
- Вимочені нирки поставте варитися на 40 хвилин. Картоплю наріжте кубиками й додайте до нирок.
- Цибулю нарізаємо кубиками. Моркву натираємо на тертці. Пасеруємо цибулю і моркву.
- Коли картопля закипить, додаємо в суп рис. Огірки натираємо на тертці з великими отворами й додаємо їх в суп.
- Коли картопля стане м’якою, додаємо в суп пасерування, огірковий розсіл і кріп. Солимо дуже обережно, тому, що в супі присутні солоні огірки. Суп готовий!
Смачного!