Перші стравиРозсольник

Розсольник з нирками та рисом

Ми готуємо розсольник за різними рецептами, в залежності від наявності м’яса в холодильнику, але найулюбленіший це розсольник з нирками. Його смак виходить насиченим, а сам суп живильний. Сьогодні ми пропонуємо суп розсольник рецепт класичний з рисом і нирками. Нирки промийте, виріжте жовчні шляхи й замочіть в холодній воді на 8 годин у холодильнику.

Інгредієнти:

  • Нирки яловичі 400 грамів
  • Картопля 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Огірок солоний 4 штуки
  • Рис круглозернистий шліфований 2 столові ложки
  • Рослинна олія для смаження
  • Кріп 2 столові ложки

Приготування:

  1. Для приготування розсольнику нам знадобляться продукти зазначені в списку. Розсіл від солоних огірків не виливайте.
  2. Вимочені нирки поставте варитися на 40 хвилин. Картоплю наріжте кубиками й додайте до нирок.
  3. Цибулю нарізаємо кубиками. Моркву натираємо на тертці. Пасеруємо цибулю і моркву.
  4. Коли картопля закипить, додаємо в суп рис. Огірки натираємо на тертці з великими отворами й додаємо їх в суп.
  5. Коли картопля стане м’якою, додаємо в суп пасерування, огірковий розсіл і кріп. Солимо дуже обережно, тому, що в супі присутні солоні огірки. Суп готовий!

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (1 оцінок, середнє: 5,00 з 5)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close