Пісний борщ в мультиварці

Розумна кухонна помічниця допоможе приготувати смачний борщ без зайвих трудовитрат.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна 400 грамів
- Картопля 4 штуки
- Морква 2 штуки
- Буряк 1 штука
- Часник 2 зубчики
- Цукор 20 грамів
- Оцет 3% 9 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста
- Зелень
- Спеції
- Рослинна олія
Приготування:
- Ріпчасту цибулю і моркву нарізати кубиками, точно так само вчинити з картоплею.
- Буряк натерти на дрібній тертці, досить половини коренеплоду.
- Виставити режим «Жарка». Влити олію, нагріти протягом хвилини.
- Всипати цибулю і моркву, смажити разом п’ять хвилин, помішувати.
- Покласти в зсмажку буряк, прогріти три хвилини, всипати кубики картоплі, помішувати, смажити п’ять хвилин.
- Виставити режим «Суп», час – сорок хвилин.
- Влити в чашу гарячу воду.
- Посолити, всипати цукор пісок.
- За десять хвилин до кінця терміну приготування додати нашатковану білокачанну капусту.
- Залишки буряка натерти, спасерувати рубаний часник.
- Інгредієнти викласти в суп за п’ять хвилин до кінця варіння.
- Долити оцет.
Порада
Подати борщ, приготовлений в мультиварці, можна з традиційною сметаною і рубаною зеленню.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Пісний овочевий борщ з часником