Окрошка з відвареною яловичиною і помідором

Окрошка з відвареною яловичиною і помідором. Якщо не готували ще окрошку з помідором, тоді спробуйте, помідор абсолютно не псує цей холодний суп, а надає йому ще більше свіжості й додаткового аромату.
Інгредієнти:
- Яловичина м’якуш 150 грамів
- Яйце (відварне) 1 штука
- Огірок 1 штука
- Помідор 1 штука
- Картопля (відварена) 1 штука
- Цибуля зелена 2 пера
- Петрушка 2 гілочки
- Кріп 2 гілочки
- Вода газована за смаком
- Кефір 150 мілілітрів
- Спеції за смаком
Приготування:
- Попередньо зваріть м’ясо яловичини з добавками або без в підсоленій воді.
- Дрібним кубиком наріжте яйце, картоплю і м’ясо яловичини.
- Наріжте огірок, зелену цибулю, кріп і петрушку.
- Візьміть тугий помідор і наріжте дрібними кубиками.
- Вилийте кефір.
- Додайте газовану воду. Спеції за смаком.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Класична окрошка на квасі з ковбасою