ОкрошкаПерші страви

Окрошка з куркою на кефірі

Окрошка з куркою на кефірі. Зараз напевно в таку спеку це найактуальніше блюдо. Сьогодні хочу запропонувати вам приготувати її на кефірі з додаванням курячого м’яса. Смачно і не складно.

Інгредієнти:

  • Філе куряче (відварне) 300 грамів
  • Яйце (відварне) 2 штуки
  • Картопля відварна (в мундирі) 1 велика
  • Огірок 1 штука
  • Кефір жирний 600 мілілітрів
  • Гірчиця за смаком
  • Кислота лимонна за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Попередньо відварити куряче філе, яйця і картоплю в шкірці. Охолодити й очистити яйця і картоплю. Куряче філе нарізати кубиком.
  2. Туди ж додати і яйця з картоплею, нарізка невеликий кубик.
  3. Додати свіжий огірок.
  4. Додати зелень за смаком. Перемішати. Залити кефіром, додати спеції. Перемішати, охолодити й подавати до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Грибна окрошка

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close