ОкрошкаПерші страви

Окрошка на квасі, з кількою в томатному соусі і ковбасою

Окрошка з кількою в томатному соусі й ковбасою — це незвичайний і оригінальний варіант холодного супу, який виходить досить цікавим. Спочатку робимо заготівлю звичайної класичної окрошки, а ось після, вже в тарілку, додаємо кільку в томатному соусі, сметану і квас.

Інгредієнти:

  • Кілька в томатному соусі 240 грамів
  • Картопля 300 грамів
  • Ковбаса варена 200 грамів
  • Огірки 200 грамів
  • Яйця 3 штуки
  • Цибуля зелена 20 грамів
  • Кріп свіжий 20 грамів
  • Сметана 120 грамів
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Квас за смаком

Приготування:

  1. Картоплю відварити до готовності (протягом 25 хвилин) і остудити.
  2. Також відварити яйця на круто (протягом 10 хвилин після закипання) і повністю остудити в холодній воді.
  3. Очистити остиглу картоплю і яйця.
  4. Картоплю нарізати невеликими кубиками й викласти в глибоку миску або каструлю.
  5. Слідом нарізати дрібними кубиками яйця і додати до картоплі.
  6. Свіжі огірки нарізати дрібними кубиками й викласти туди ж.
  7. Ковбасу нарізати невеликими кубиками й теж додати в місткість.
  8. Свіжу ароматну зелень дрібно нарізати й додати до всіх нарізаних інгредієнтів.
  9. Добре перемішати. Підготувати порційні тарілки.
  10. У кожну тарілку викласти трохи підготовленої заготівлі для окрошки, додати кілька столових ложок кільки в томатному соусі, всипати сіль і чорний мелений перець.
  11. Слідом додати сметану.
  12. Залити інгредієнти квасом і перемішати. Зняти пробу і відрегулювати смак.
  13. Подавати смачну окрошку з кількою в томаті й ковбасою до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Окрошка на сметані з шинкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close