М’ясний борщ з перцем і лимоном

Оригінальний рецепт з ароматом цитрусових.
Інгредієнти:
- М’ясо 300 грамів
- Буряк 2 штуки
- Перець солодкий болгарський 1 штука
- Цибуля ріпчаста 2 штуки
- Картопля 1 штука
- Морква 1 штука
- Лимон ⅓ штуки
- Часник 1 зубчик
- Цукор 1.5 столової ложки
- Сіль 1 чайна ложка
- Перець чилі 1 щіпка
- Паприка солодка 1 щіпка
- Хмелі-сунелі 1 щіпка
Приготування:
- Приготувати бульйон з будь-якого м’яса. Пінку знімати.
- Натерти моркву і буряк, спасерувати разом з півкільцями ріпчастої цибулі.
- Вичавити сік з лимона, додати до овочів.
- М’ясо витягнути, дрібно нарізати, обсмажити разом з овочами.
- Картоплю нарізати середньою соломкою, додати в бульйон, вогонь зменшити.
- У обсмажування додати цукор і сіль, перець чилі, паприку, хмелі-сунелі, перемішати.
- Бульйон довести до кипіння, покласти обсмажування.
- Обсмажити на олії подрібнений часник, перекласти в борщ.
- Суп прогріти протягом третини години, подати до столу.
Порада
У обсмажування за бажанням можна додати нарізаний солодкий болгарський перець.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Справжній український борщ з птиці