Перші стравиСупи

Легкий овочевий суп зі сметаною і зеленню

Легкий овочевий суп готується швидко і просто. Відмінний варіант в літню спеку. Такий суп також підійде для дитячого харчування і для тих, хто стежить за своєю фігурою.

Інгредієнти:

  • Вода 3 літри
  • Буряк 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Помідор 1 штука
  • Картопля 4 штуки
  • Курка 300 грамів
  • Лавровий лист 1 штука
  • Цибуля біла частина 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Сметана за смаком
  • Зелень за смаком

Приготування:

  1. Зварити бульйон з курки з додаванням цибулі й лаврового листа.
  2. Відварений буряк нарізати брусочками.
  3. Картоплю і моркву очистити й нарізати кубиками.
  4. Помідор також нарізати кубиками.
  5. Додати овочі в готовий бульйон, посолити й варити 15 хвилин.
  6. Додати в суп м’якуш курки й варити ще 5 хвилин.
  7. Суп подавати зі сметаною і зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Іспанський гаспачо з сальсою і крутонами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close