ΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– стравиБупи

КвасолСвий суп Π·Ρ– свинячими Ρ€Π΅Π±Ρ€Π°ΠΌΠΈ Ρ– пСчСрицями

КвасолСвий суп Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ ΠΉ обсмаТСними свинячими Ρ€Π΅Π±Ρ€Π°ΠΌΠΈ β€” Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачний Ρ– ситний. Π¦Π΅ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²Π° ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΠ° страва для ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΡ†Ρ–Π½Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΎΠ±Ρ–Π΄Ρƒ. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠ΅Π½Ρ– свинячі рСбСрця, Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ, квасоля ΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Ρ– спСції Π½Π°Π΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ супу Π΄ΡƒΠΆΠ΅ насичСний смак. Π’Π°ΠΊΠΈΠΉ Π°ΠΏΠ΅Ρ‚ΠΈΡ‚Π½ΠΈΠΉ Ρ– ΠΏΠΎΠΆΠΈΠ²Π½ΠΈΠΉ супчик Π²Π°ΠΌ Ρ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΎ ΡΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ!

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Квасоля Π±Ρ–Π»Π° 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π Π΅Π±Ρ€Π° свинячі 450 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠŸΠ΅Ρ‡Π΅Ρ€ΠΈΡ†Ρ– 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ 420 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля ріпчаста 100 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 120 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π’Ρ€Π°Π²ΠΈ Ρ–Ρ‚Π°Π»Ρ–ΠΉΡΡŒΠΊΡ– ΡΡƒΡˆΠ΅Π½Ρ– (Π°Π±ΠΎ ΠΎΡ€Π΅Π³Π°Π½ΠΎ ΡΡƒΡˆΠ΅Π½ΠΈΠΉ) 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ° (Π±Π΅Π· Π³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ)
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π·Π° смаком
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна 15-30 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π² (1-2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ)
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 1,9 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Π°
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ ΠΊΡ€ΠΎΠΏΡƒ 15 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Квасолю Π·Π°ΠΌΠΎΡ‡ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π½Π° Π½Ρ–Ρ‡ Ρƒ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρ–ΠΉ Π²ΠΎΠ΄Ρ–.
  2. Π’ΠΎΠ΄Ρƒ, Π² якій замочувалася квасоля, Π·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ. Квасолю Π·Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ 1,9 Π» чистої Π²ΠΎΠ΄ΠΈ ΠΉ Π²Π°Ρ€ΠΈΠΌΠΎ 30 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Квасоля Π½Π΅ ΠΏΠΎΠ²ΠΈΠ½Π½Π° Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ΠΏΠΎΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΎΡŽ.
  3. Поки Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ квасоля, Ρ€ΠΎΠ·Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ€Π΅Π±Ρ€Π° Π½Π° ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΠΉΠ½Ρ– ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ ΠΏΠΎ 1 Ρ€Π΅Π±Ρ€Ρƒ.
  4. Π ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Π²Π°Ρ”ΠΌΠΎ сковороду Π· Ρ€ΠΎΡΠ»ΠΈΠ½Π½ΠΎΡŽ ΠΎΠ»Ρ–Ρ”ΡŽ. ΠšΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΎΠ»Ρ–Ρ— Π·Π°Π»Π΅ΠΆΠΈΡ‚ΡŒ Π²Ρ–Π΄ Тирності Ρ€Π΅Π±Π΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ. Π—Π½Π°Π΄ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ 1-2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ.
  5. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρ€Π΅Π±Ρ€Π° близько 7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ Ρ€ΡƒΠΌ’яної скоринки.
  6. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΠ΅Π½Ρ– Ρ€Π΅Π±Ρ€Π° Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ квасолі.
  7. Π’Π°Ρ€ΠΈΠΌΠΎ Ρ‰Π΅ 20-30 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ готовності квасолі.
  8. Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ сСрСдніми ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  9. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ.
  10. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  11. ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Π½Π°Ρ‚ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  12. Π£ сковороді, Π΄Π΅ обсмаТувалися Ρ€Π΅Π±Ρ€Π° (Π² ΠΆΠΈΡ€Ρ–, Ρ‰ΠΎ залишився Π²Ρ–Π΄ Ρ€Π΅Π±Π΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ), обсмаТуємо Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π· ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ близько 7 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ ΠΌ’якості.
  13. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π° сковороду Π΄ΠΎ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ.
  14. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ близько 8 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π½Π΅ ΡΡ‚Π°Π½ΡƒΡ‚ΡŒ ΠΌ’якими ΠΉ Π½Π΅ Π²ΠΈΠΏΠ°Ρ€ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Π°. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ ΠΏΡ€ΠΈΠ±ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ сковороду Π· вогню.
  15. ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ ΠΎΡ‡ΠΈΡ‰Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  16. ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ Π²ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² суп.
  17. ΠžΠ΄Π½ΠΎΡ‡Π°ΡΠ½ΠΎ Π· ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅ΡŽ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ обсмаТСні Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ ΠΉ ΡΡ–Π»ΡŒ.
  18. Π’Π°Ρ€ΠΈΠΌΠΎ квасолСвий суп Π·Ρ– свинячими Ρ€Π΅Π±Ρ€Π°ΠΌΠΈ ΠΉ Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ Π½Π° Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Ρ‰Π΅ 15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½, Π΄ΠΎ готовності ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ–. Π—Π° ΠΏΠ°Ρ€Ρƒ Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ Π΄ΠΎ кінця приготування Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ–Ρ‚Π°Π»Ρ–ΠΉΡΡŒΠΊΡ– Ρ‚Ρ€Π°Π²ΠΈ ΠΉ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ.
  19. КвасолСвий суп Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ ΠΉ обсмаТСними Ρ€Π΅Π±Ρ€Π°ΠΌΠΈ Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Π· вогню.
  20. ΠšΡ€Ρ–ΠΏ ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ– Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ.
  21. Π ΠΎΠ·Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ суп ΠΏΠΎ ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΡ… Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠ°Ρ…, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΈΠΉ ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π‘ΠΈΡ€Π½ΠΈΠΉ суп Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ Ρ– ковбасками

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close