ΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– стравиБупи

ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡ΠΈΠΉ суп Π· ΠΊΠΎΡ€Π΅Π½Π΅ΠΌ сСлСри, ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€Π°ΠΌΠΈ Ρ– ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ

ΠŸΡ€ΠΎΠΏΠΎΠ½ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π²Π°ΡˆΡ–ΠΉ ΡƒΠ²Π°Π·Ρ– простий Ρ– Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачний курячий суп Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Π°ΠΌΠΈ Ρ‚Π° ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ. Яскравий Ρ– насичСний смак Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½Ρƒ Π·Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΡΠ΅Π»Π΅Ρ€ΠΎΡŽ, Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΌΠΎ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ часнику. Завдяки смСтані блюдо Π½Π°Π±ΡƒΠ²Π°Ρ” Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΎΠΊ. Π‘Π΅Ρ€Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚ Π½Π° Π·Π°ΠΌΡ–Ρ‚ΠΊΡƒ, для різноманітності ΠΎΠ±Ρ–Π΄Π½ΡŒΠΎΠ³ΠΎ мСню β€” Ρ†Π΅ Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½ΠΈΠΉ Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π΅ Ρ„Ρ–Π»Π΅ 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ 250 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘Π΅Π»Π΅Ρ€Π° (ΠΊΠΎΡ€Ρ–Π½ΡŒ) 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля ріпчаста 50 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Часник 2 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ
  • Π‘ΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½Π° 3 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π·Π° смаком
  • ΠžΠ»Ρ–Ρ рослинна 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π›Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист 1-2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • ΠšΡ€Ρ–ΠΏ свіТий 5 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля Π·Π΅Π»Π΅Π½Π° 3 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 2 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ΠΈ

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Для Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½Ρƒ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-яку частину ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ Π·Π° вашим баТанням (стСгна, ΠΊΡ€ΠΈΠ»Π° Ρ– Ρ‚.Π΄.)
  2. ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ, Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ очистити.
  3. ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π΅ Ρ„Ρ–Π»Π΅ (Π°Π±ΠΎ Ρ–Π½ΡˆΡƒ частину ΠΏΡ‚ΠΈΡ†Ρ–) Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ сСрСдніми ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  4. Π£ ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π²Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, пСрСкласти Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½Ρƒ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΡƒ Ρ– довСсти Π΄ΠΎ кипіння. Зняти ΠΏΡ–Π½Ρƒ Ρ– Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  5. ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΠΉ пСрСкласти Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ. Π’Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  6. ΠšΠΎΡ€Ρ–Π½ΡŒ сСлСри очистити.
  7. Нарізати ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Ρ– сСлСру Π΄ΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  8. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  9. ΠŸΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ. Часник очистити ΠΉ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Ρ–ΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚Ρ†Ρ–.
  10. Π£ сковороді Ρ€ΠΎΠ·Ρ–Π³Ρ€Ρ–Ρ‚ΠΈ ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ, викласти Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ, ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Ρ– сСлСру ΠΉ обсмаТити, ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, 2-3 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ.
  11. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π² сковороду ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ ΠΉ часник.
  12. Π‘Π»Ρ–Π΄ΠΎΠΌ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² смСтану.
  13. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΡƒ Ρ– Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ 2-3 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ.
  14. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°ΡΡ‚ΠΈ Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΡƒ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ, всипати ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист. Π’Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ суп 5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  15. Π—Π΅Π»Π΅Π½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Ρ– ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ.
  16. Π’ ΠΊΡ–Π½Ρ†Ρ– приготування супу зняти ΠΏΡ€ΠΎΠ±Ρƒ, Π²Ρ–Π΄Ρ€Π΅Π³ΡƒΠ»ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° смак ΡΡ–Π»ΡŒ Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ зСлСнь Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ.
  17. Π’ΠΈΠΌΠΊΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ нагрівання Ρ– Π΄Π°Ρ‚ΠΈ настоятися 5 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  18. Π ΠΎΠ·Π»ΠΈΡ‚ΠΈ суп ΠΏΠΎ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠ°Ρ… Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Π°Π²Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ столу.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π’ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ суп Π· консСрвованим Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΊΠΎΠΌ Ρ– сиром

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Close