Курячий суп-пюре з грибами й селерою

Сирний суп – гарне рішення для обіднього столу.
Інгредієнти:
- Печериці 300 грамів
- Картоплі 3 штуки
- Курячі стегенця 1 штука
- Сир плавлений 2 штуки
- Селера 2 стебла
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Зелень петрушки
- Рослинна олія
Приготування:
- Курячі стегенця відварити в підсоленій воді до готовності.
- М’ясо вийняти, кістки відокремити.
- Нарізати картоплю, стебла селери, ріпчасту цибулю.
- Картоплю і селеру покласти в бульйон.
- Розігріти рослинну олію, обсмажити печериці.
- Окремо спасерувати цибулю.
- Всі готові овочі та плавлений сирок збити за допомогою блендера.
- Суп довести до кипіння, вогонь погасити.
- Блюдо подати до столу зі смаженими грибами й куркою.
Порада
Якщо в цьому рецепті замінити гриби на вершки – страва стане дитячою. Замість картоплі можна використовувати горох або капусту броколі.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Картопляний суп з кокосовим молоком