Перші стравиСупи

Курячий суп із солодким перцем, сосисками і горошком

Курячий суп з болгарським перцем, сосисками й горошком — ситний, наваристий і дуже апетитний. Готується суп на курячому бульйоні. Поєднання курячого м’яса і сосисок робить смак супу багатим і насиченим. Болгарський перець і майоран надають чудовий аромат, а зелений консервований горошок добре поєднується з іншими компонентами. Дуже смачний виходить супчик, спробуйте!

Інгредієнти:

  • Курка (будь-яка частина) 300 грамів
  • Сосиски 250 грамів
  • Перець солодкий червоний 250 грамів
  • Горошок консервований 120 грамів
  • Цибуля ріпчаста 100 грамів
  • Борошно 25 грамів
  • Томатна паста 30 грамів
  • Паприка мелена 1 чайна ложка
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Майоран 1 чайна ложка (з гіркою)
  • Олія рослинна 30 мілілітрів (2 столові ложки)
  • Зелень петрушки 15 грамів
  • Вода 1,5 літра

Приготування:

  1. Можна взяти будь-яку частину курки, я використовувала гомілку.
  2. Курку в каструлі заливаємо водою, доводимо до кипіння, знімаємо піну.
  3. Потім варимо на маленькому вогні до готовності, близько 1 години.
  4. Куряче м’ясо виймаємо з бульйону, відокремлюємо від кісток, нарізаємо шматочками, накриваємо харчовою плівкою і відставляємо в сторону. Бульйон проціджуємо.
  5. Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками. У болгарського перцю видаляємо насіння і нарізаємо тонкими брусочками.
  6. Сосиски нарізаємо кружечками.
  7. У сковороді розігріваємо 1 столову ложку рослинної олії й обсмажуємо цибулю і перець близько 5 хвилин, до легкої золотистості.
  8. Потім розігріваємо рослинну олію, що залишилась в сковороді, всипаємо борошно й обсмажуємо до кремового відтінку, близько 1 хвилини.
  9. Робимо маленький вогонь і поступово (постійно помішуючи) додаємо в сковороду з обсмаженою мукою 1-1,5 ополоника бульйону з каструлі. Все інтенсивно перемішуємо і кип’ятимо 2 хвилини, до зникнення грудочок. Прибираємо сковороду з вогню.
  10. Обсмажені овочі додаємо в бульйон і варимо 2 хвилини.
  11. Потім додаємо в каструлю борошняну заправку.
  12. Слідом додаємо сосиски.
  13. Туди ж — томатну пасту.
  14. Також викладаємо в каструлю консервований горошок.
  15. Варимо суп 5-7 хвилин, після чого закладаємо в каструлю куряче м’ясо.
  16. Слідом за м’ясом всипаємо майоран, чорний мелений перець і сіль.
  17. А також додаємо паприку.
  18. Варимо суп ще 5 хвилин, після чого прибираємо каструлю з вогню.
  19. Курячий суп з болгарським перцем, сосисками й горошком розливаємо по тарілках. У кожну порцію додаємо зелень петрушки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з пельменями та яйцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close