Курячий суп з болгарським перцем, сосисками й горошком — ситний, наваристий і дуже апетитний. Готується суп на курячому бульйоні. Поєднання курячого м'яса і сосисок робить смак супу багатим і насиченим. Болгарський перець і майоран надають чудовий аромат, а зелений консервований горошок добре поєднується з іншими компонентами. Дуже смачний виходить супчик, спробуйте! Інгредієнти: Курка (будь-яка частина) 300 грамівСосиски 250 грамівПерець солодкий червоний 250 грамівГорошок консервований 120 грамівЦибуля ріпчаста 100 грамівБорошно 25 грамівТоматна паста 30 грамівПаприка мелена 1 чайна ложкаПерець чорний мелений за смакомСіль за смакомМайоран 1 чайна ложка (з гіркою)Олія рослинна 30 мілілітрів (2 столові ложки)Зелень петрушки 15 грамівВода 1,5 літра Приготування: Можна взяти будь-яку частину курки, я використовувала гомілку.Курку в каструлі заливаємо водою, доводимо до кипіння, знімаємо піну.Потім варимо на маленькому вогні до готовності, близько 1 години.Куряче м'ясо виймаємо з бульйону, відокремлюємо від кісток, нарізаємо шматочками, накриваємо харчовою плівкою і відставляємо в сторону. Бульйон проціджуємо.Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками. У болгарського перцю видаляємо насіння і нарізаємо тонкими брусочками.Сосиски нарізаємо кружечками.У сковороді розігріваємо 1 столову ложку рослинної олії й обсмажуємо цибулю і перець близько 5 хвилин, до легкої золотистості.Потім розігріваємо рослинну олію, що залишилась в сковороді, всипаємо борошно й обсмажуємо до кремового відтінку, близько 1 хвилини.Робимо маленький вогонь і поступово (постійно помішуючи) додаємо в сковороду з обсмаженою мукою 1-1,5 ополоника бульйону з каструлі. Все інтенсивно перемішуємо і кип'ятимо 2 хвилини, до зникнення грудочок. Прибираємо сковороду з вогню.Обсмажені овочі додаємо в бульйон і варимо 2 хвилини.Потім додаємо в каструлю борошняну заправку.Слідом додаємо сосиски.Туди ж — томатну пасту.Також викладаємо в каструлю консервований горошок.Варимо суп 5-7 хвилин, після чого закладаємо в каструлю куряче м'ясо.Слідом за м'ясом всипаємо майоран, чорний мелений перець і сіль.А також додаємо паприку.Варимо суп ще 5 хвилин, після чого прибираємо каструлю з вогню.Курячий суп з болгарським перцем, сосисками й горошком розливаємо по тарілках. У кожну порцію додаємо зелень петрушки. Смачного! Тримайте ще цікавий рецепт: Суп з пельменями та яйцем