Курячий крем-суп з болгарським перцем

Блюдо, яке можна їсти і гарячим, і холодним.
Інгредієнти:
- Куряче філе 250 грамів
- Сметана 150 грамів
- Картоплі 4 штуки
- Перець солодкий червоний 2 штуки
- Помідори 2 штуки
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Морква 1 штука
- Часник 3-4 зубчики
- Олія оливкова
- Зелень петрушки
Приготування:
- Відварити куряче філе, нарізати шматочками невеликого розміру.
- Нарізати цибулю і часник, спасерувати на оливковій олії.
- Бланшувати помідори, зняти шкірку, м’якоть покласти в обжарку, тушкувати чотири хвилини.
- Довести воду до кипіння, всипати кубики картоплі, солодкого болгарського перцю, моркви, засмажку з цибулі і томатів. Посолити і поперчити.
- Тушкувати до готовності.
- Потім додати куряче м’ясо і сметану.
- Масу збити за допомогою блендера.
- Суп довести до кипіння і поварити хвилину або дві.
- При подачі посипати страву рубаною петрушкою.
Порада
Суп можна прикрасити тонко нарізаними смужками червоного перцю.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Суп-пюре з баклажанів на грилі