Курячий крем-суп з аджикою й огірочками

Яскравий супчик з пряними травами. За бажанням для приготування страви можна взяти негостру аджику.
Інгредієнти:
- Куряче філе 1 штука
- Сметана 100 грамів
- Аджика 100 грамів
- Картопля 3 штуки
- Огірки мариновані 2 штуки
- Морква 1 штука
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Масло вершкове 40 грамів
- Часник 3 зубчики
- Зелень петрушки 2 гілочки
- Зелень кропу 2 гілочки
Приготування:
- Розігріти вершкове масло. Обсмажити нарізану цибулю і моркву.
- Додати картоплю, прогрівати все разом до готовності.
- Покласти аджику, влити окріп, інгредієнти повинні бути повністю покриті.
- Тушкувати на середньому вогні.
- Приготувати соус зі сметани, часнику, рубаної зелені кропу і петрушки.
- Влити в овочі, прогрівати ще п’ять хвилин.
- Потім додати мариновані огірки й заздалегідь відварене куряче філе.
- Сіль і мелений перець – за смаком.
- Масу збити за допомогою блендера.
Порада
До страви можна приготувати часникові грінки.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий суп-пюре з грибами й селерою