Курячий бульйон в мультиварці

Готують курячий бульйон по-різному, але різночитання стосуються швидше деталей, а не принципів. Я пропоную рецепт приготування прозорого курячого бульйону в мультиварці.
Інгредієнти:
- Курка 1,7 кілограми
- Морква 1-2 штуки
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Вода 3 літри
- Суміш перців за смаком
- Лавровий лист за смаком
- Сіль за смаком
- Кріп за смаком
Приготування:
- Миємо курку і кладемо в чашу мультиварки.
- Додаємо цибулю, моркву і заливаємо водою, закриваємо і ставимо варити на програму “Суп”. Через 20 хвилин додаємо спеції і приправи за смаком.
- Виймаємо курку і прозорий, насичений і дуже корисний бульйон готовий.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Бульйон на рульці та курці