Крем-суп з куркою і горошком

Блюдо наситить і зігріє в непогоду. Курка – чудовий продукт, який добре поєднується чи не з усіма інгредієнтами.
Інгредієнти:
- Зелений горошок заморожений 150 грамів
- Вершки 10% 100 мілілітрів
- Курячі стегна 3 штуки
- Картопля 2 штуки
- Морква 1 штука
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Масло вершкове 40 грамів
- Зелень петрушки
Приготування:
- Курячі стегна порубати шматочками.
- Варити в підсоленій воді зі спеціями протягом двадцяти хвилин.
- Додати картоплю, зелений горошок, прогрівати до готовності.
- Приготувати засмажку з ріпчастої цибулі на вершковому маслі.
- Овочі та м’ясо вийняти з бульйону, додати засмажку, всі інгредієнти збити за допомогою блендера, а
- потім розбавити бульйоном до потрібної консистенції.
- Поставити на вогонь, влити вершки, прогріти.
Порада
Готовий крем-суп прикрасити листочками петрушки, покласти сухарики з білого хліба.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Курячий крем-суп з аджикою й огірочками