Крем-супПерші страви

Картопляний суп з кокосовим молоком

Хочеться чогось легкого й одночасно ситного? Спробуйте приготувати картопляний суп з кокосовим молоком і насінням коноплі. Таке блюдо незамінне в літню спеку. Воно не обтяжує шлунок, має приємний смак і пікантний аромат.

Рецепт приготування картопляного супу простий і не вимагає особливих кулінарних навичок. Не зупиняйтеся на своїх кулінарних експериментах. Такий суп, дійсно, виходить дуже смачним, ароматним і бадьорить.

Інгредієнти:

  • Кокосове масло 2 столові ложки
  • Часник 2 зубчики
  • Сіль ½ чайної ложки
  • Чорний мелений перець ½ чайної ложки
  • Свіжий імбир 2 столові ложки
  • Солодкий цибуля ½ штуки
  • Картопля 2 штуки
  • Овочевий бульйон 400 мілілітрів
  • Кокосове молоко 400 мілілітрів
  • Конопляне насіння 2 столові ложки
  • Зелена цибуля для прикраси

Приготування:

  1. Вилити в невелику каструлю кокосове масло. Поставити його на плиту і включити полум’я плити на середнє значення.
  2. На обробній дошці нарізати дрібними кубиками солодку цибулю і відправити її в каструлю з кокосовим маслом. Обсмажити цибулю до утворення золотистої скоринки протягом 15 хвилин.
  3. Подрібнити часник і імбир. Висипати їх в каструлю з обсмаженою цибулею. Отриману масу посолити й поперчити, а потім обсмажити протягом 5-6 хвилин на маленькому вогні.
  4. Очистити від шкірки картоплю, промити під водою і нарізати дрібними кубиками. Кинути кубики картоплі в каструлю та обсмажити все ще 5 хвилин разом з іншими інгредієнтами.
  5. Вилити в каструлю з обсмаженими інгредієнтами овочевий бульйон і довести масу до кипіння.
  6. Зменшити вогонь до мінімального положення і проварити суп ще 15-20 хвилин до повної готовності картоплі.
  7. Як тільки картопля стане м’якою, вимкнути вогонь. Перемістити отриманий суп в чашу блендера і ретельно перебити його до однорідного стану.
  8. Додати в суп кокосове молоко і знову все перемішати до однорідної консистенції.
  9. Перелити готовий суп назад в каструлю. Доповнити його смак невеликою кількістю солі й перцю, якщо це необхідно.
  10. Перед подачею на стіл картопляний суп прикрасити невеликою кількістю кокосового молока, посипати дрібно посіченою зеленою цибулею і насінням коноплі. На стіл блюдо можна подавати, як в холодному, так і в злегка підігрітому вигляді.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Суп-пюре з авокадо з кукурудзяними коржами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close