Картопляно-курячий суп з плавленим сиром

Інгредієнти:
- Вода 2 літри
- Куряче філе 1 штука
- Картопля 5 штук
- Морква 1 штука
- Сир плавлений 100 грамів
- Олія оливкова 3 столові ложки
- Лавровий лист 1 штука
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Зелень свіжа за смаком
Приготування:
- Нарізати картоплю на невеликі кубики. Нарізати моркву на невеликі кубики. Грудку – на середні й обсмажити 7 хвилин в олії.
- У киплячу воду покласти кубики овочів, проварити 20 хвилин, всипати м’ясо, варити 10 хвилин.
- Приправити картопляно-курячий суп з плавленим сиром перцем, лавровим листом, сіллю, розмішати.
- Покласти в кінці варіння охолоджені сирки, порізані на кубики, розмішати до повного їх розчинення.
- Додати в суп дрібно посічену зелень, проварити близько 5 хвилин, зняти з плити, дати перед подачею трохи постояти під кришкою.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Вегетаріанський морквяний суп