Пісний Харчо

Пісний Харчо прекрасно підійде для Великого посту. Суп, зварений без м’яса не менш смачний і наваристий, ніж на м’ясному бульйоні. Легке в приготуванні блюдо виходить ситним і ароматним.
Інгредієнти:
- Картопля 6 штук
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Морква 1 штука
- Рис довгозернистий 3 столові ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
- Часник 2-3 зубки
- Хмелі-сунелі 1 чайна ложка
- Олія соняшникова 3 столові ложки
- Петрушка пучок
- Томатна паста 2 столові ложки
Приготування:
- Очищену картоплю порізати дрібно. У каструлю наливаємо воду, кладемо картоплю і ставимо на вогонь.
- Коли вода з картоплею закипіла викладаємо помитий рис і варимо до готовності на повільному вогні.
- У сковороду наливаємо олію, викладаємо порізану кубиками цибулю і потерту на крупній тертці моркву.
- Обсмажуємо до золотистого кольору. Тепер в сковорідку додаємо томатну пасту і тушкуємо 5 хвилин.
- Вміст сковорідки викладаємо в каструлю, додаємо сіль, перець і приправу. Тепер додаємо потертий на дрібній тертці часник і варимо ще 5-7 хвилин. Дрібно порізану петрушку додати в кінці варіння.
- Каструлю знімаємо з вогню.
- Блюдо готове. Подаємо до столу.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Наваристий суп харчо зі свинини