ΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– стравиΠ₯Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ

Π₯Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ Π· яловичини Π· ΠΏΠ΅Ρ€Π»ΠΎΠ²ΠΊΠΎΡŽ Ρ– солоними ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠ°ΠΌΠΈ

ΠšΠΎΡ€ΠΈΡΠ½Π° ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ° Π² гострому Π±Π»ΡŽΠ΄Ρ– Π· ΠšΠ°Π²ΠΊΠ°Π·Ρƒ виглядає як Π½Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Π³Π°Ρ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–ΠΉΠ½ΠΎ.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • Π―Π»ΠΎΠ²ΠΈΡ‡ΠΈΠ½Π° 300 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π‘Π΅Π»Π΅Ρ€Π° 50 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π»ΠΎΠ²Π° ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ° Β½ склянки
  • ΠžΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ солоні 2-3 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ 2 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠΈ
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Часник 2-3 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ
  • Цибуля ріпчаста 1 Π³ΠΎΠ»ΠΎΠ²ΠΊΠ°
  • Боус Ρ‚ΠΊΠ΅ΠΌΠ°Π»Ρ– 1 столова Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π‘ΠΏΠ΅Ρ†Ρ–Ρ— Π·Π° смаком
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. ΠŸΠΎΠΊΠ»Π°ΡΡ‚ΠΈ яловичину Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ, Π·Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ водою, довСсти Π΄ΠΎ кипіння.
  2. Π’Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ Π½Π° Ρ‚ΠΈΡ…ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ– Π· Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΌ листом, Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΎΡŽ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΎΡŽ, ΡΠ΅Π»Π΅Ρ€ΠΎΡŽ, ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅ΡŽ.
  3. Π§Π΅Ρ€Π΅Π· 20 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ після закидання ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π² Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π·Π°ΠΌΠΎΡ‡Π΅Π½Ρƒ ΠΏΠ΅Ρ€Π»ΠΎΠ²Ρƒ ΠΊΡ€ΡƒΠΏΡƒ.
  4. Π’Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ‰Π΅ Π³ΠΎΠ΄ΠΈΠ½Ρƒ Π½Π° Ρ‚ΠΈΡ…ΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–.
  5. ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ засмаТку Π· Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΎΡ— ріпчастої Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Ρ–, Ρ‚ΠΊΠ΅ΠΌΠ°Π»Ρ–, Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈΡ… солоних ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΡ–Π². Π’Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ Π²ΠΎΠ΄ΠΈ.
  6. Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΡƒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π² суп, Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ Π΄Π΅ΡΡΡ‚ΡŒ Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. Π—Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅Π½ΠΈΠΌ часником.

ΠŸΠΎΡ€Π°Π΄Π°

Π“ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ суп Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π·Ρ– ΡΠΌΠ΅Ρ‚Π°Π½ΠΎΡŽ, посипати зСлСнню.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π₯Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ Π½Π° основі гострого Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΎΠ³ΠΎ соусу

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close