ΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– стравиΠ₯Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ

Π₯Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΎΡŽ

Π₯Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΎΡŽ – Ρ†Π΅ наваристий, ситний Ρ– Π΄ΡƒΠΆΠ΅ смачний суп Π· Π³Ρ€ΡƒΠ·ΠΈΠ½ΡΡŒΠΊΠΎΡ— ΠΊΡƒΡ…Π½Ρ–. Π’Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΎ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Π· яловичини, Π°Π»Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ допустимо Π·Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ. Завдяки часнику Ρ– Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΎΠΌΡƒ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ Ρ†Π΅ блюдо Π²ΠΈΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ гострим, Π° свіТа зСлСнь Π½Π°Π΄Π°Ρ” супу Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡƒΡ€ΠΊΠ° 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 3 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€ΠΈ
  • Рис 1 склянка
  • ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Цибуля ріпчаста 1 ΡˆΡ‚ΡƒΠΊΠ°
  • Часник 6 Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΡ–Π²
  • Цибуля Π·Π΅Π»Π΅Π½Π° 0.5 ΠΏΡƒΡ‡ΠΊΠ°
  • ΠšΡ€Ρ–ΠΏ 0.5 ΠΏΡƒΡ‡ΠΊΠ°
  • ΠŸΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΠ° 0.5 ΠΏΡƒΡ‡ΠΊΠ°
  • ΠšΡ–Π½Π·Π° 0.5 ΠΏΡƒΡ‡ΠΊΠ°
  • Π’ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Π° паста 2 столові Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Π₯Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²Π° ΡΡ–Π»ΡŒ 3 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Ρ– Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Боняшникова олія 20 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π₯ΠΌΠ΅Π»Ρ–-сунСлі 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π›Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΎΠΊ Π·Π° смаком

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π©ΠΎΠ± Π·Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΎΡŽ, спочатку ΠΏΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΡ”ΠΌΠΎ саму ΠΊΡƒΡ€ΠΊΡƒ. Π—Π°Π»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρƒ Ρ– ΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ Π² Π½Π΅Ρ— ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚Ρƒ Ρ‚ΡƒΡˆΠΊΡƒ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ. МоТна використовувати Π½Π΅ Ρ†Ρ–Π»Ρƒ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΡƒ, Π° курячі стСгСнця. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² Π²ΠΎΠ΄Ρƒ ΠΏΠ°Ρ€Ρƒ Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΈΡ… Π»ΠΎΠΆΠΎΠΊ солі ΠΉ ставимо ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π½Π° сильний вогонь. Поки ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠ° Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ, Π·Π½Ρ–ΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Π· Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½Ρƒ Π½Π°ΠΊΠΈΠΏ.
  2. Коли пСрСстанС Π·’являтися Π½Π°ΠΊΠΈΠΏ, Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° Π³ΠΎΡ€ΠΎΡˆΠΈΠ½ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Ρ†ΡŽ, Π»Π°Π²Ρ€ΠΎΠ²ΠΈΠΉ лист Ρ– стСбла Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ–. Π”ΠΎΠ²Π°Ρ€ΡŽΡ”ΠΌΠΎ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΡƒ Π΄ΠΎ ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΡ— готовності.
  3. ΠŸΡ€ΠΈ нСобхідності ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π±ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ рис ΠΏΡ€ΠΎΠΌΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π² Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρ–ΠΉ Π²ΠΎΠ΄Ρ– Ρ‚Ρ€ΠΈ – Ρ‡ΠΎΡ‚ΠΈΡ€ΠΈ Ρ€Π°Π·ΠΈ, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Π²ΠΎΠ΄Π° Π½Π΅ Π±ΡƒΠ΄Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΠ·ΠΎΡ€ΠΎΡŽ. Π— Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½Ρƒ Π²ΠΈΠΉΠΌΠ°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΡƒ Ρ– Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ—Ρ— Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΡƒΡ‚ΠΈ. ΠŸΡ€ΠΎΡ†Ρ–Π΄ΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½ Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· ΠΏΠΎΠ΄Π²Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΉ ΡˆΠ°Ρ€ ΠΌΠ°Ρ€Π»Ρ– Π°Π±ΠΎ Π΄Ρ€Ρ–Π±Π½Π΅ сито. Π£ гарячий Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½ ΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ рис Ρ– ставимо ΠΉΠΎΠ³ΠΎ варитися Π½Π° ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ³Π½Ρ–, ΠΏΠΎΠΊΠΈ зСрнятка рису Π½Π΅ ΡΡ‚Π°Π½ΡƒΡ‚ΡŒ ΠΌ’якими.
  4. Поки рис Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ, ΠΏΡ–Π΄Π³ΠΎΡ‚ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΡƒ для Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ. ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΌΠΈ брусочками. МоТна Π½Π°Ρ‚Π΅Ρ€Ρ‚ΠΈ Ρ—Ρ— Π½Π° Ρ‚Π΅Ρ€Ρ†Ρ– для ΠΊΠΎΡ€Π΅ΠΉΡΡŒΠΊΠΎΡ— ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ ΠΊΡ€ΡƒΠΏΠ½ΠΎ Ρ€Ρ–ΠΆΠ΅ΠΌΠΎ ΠΏΡ–Π²ΠΊΡ–Π»ΡŒΡ†ΡΠΌΠΈ Π°Π±ΠΎ Π½Π° Ρ‡Π²Π΅Ρ€Ρ‚Ρ– ΠΊΡ–Π»Π΅Ρ†ΡŒ. Π§ΠΎΡ‚ΠΈΡ€ΠΈ Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ часнику Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  5. Наливаємо Π² сковороду ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ, Π½Π°Π³Ρ€Ρ–Π²Π°Ρ”ΠΌΠΎ Ρ– ΠΊΠ»Π°Π΄Π΅ΠΌΠΎ Π² ΠΎΠ»Ρ–ΡŽ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Ρƒ. ΠžΠ±ΡΠΌΠ°ΠΆΡƒΡ”ΠΌΠΎ, ΠΏΠΎΠΌΡ–ΡˆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ, Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ Π΄Π²Ρ– – Ρ‚Ρ€ΠΈ. ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ ΠΉ обсмаТуємо Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Ρ‰Π΅ ΠΏΠ°Ρ€Ρƒ Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. КладСмо Π΄ΠΎ обсмаТСної Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»Ρ– ΠΉ ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²ΠΈ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Π½ΠΈΠΉ часник, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ, обсмаТуємо Ρ‰Π΅ близько Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ. Π’ ΠΊΡ–Π½Ρ†Ρ– Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² сковорідку Ρ‚ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½Ρƒ пасту, Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ, Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΎ Π΄ΠΎ кипіння Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΠ±ΠΈΡ€Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π· вогню.
  6. ΠžΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΆΠ΅Π½Π΅ курячС ΠΌ’ясо Π²Ρ–Π΄ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΠ»ΡŽΡ”ΠΌΠΎ Π²Ρ–Π΄ кісток Ρ– Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ, Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ Π°Π±ΠΎ малСнькими – Π½Π° свій смак. Π£ Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½ Π· Π²Ρ–Π΄Π²Π°Ρ€Π΅Π½ΠΈΠΌ рисом ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΠ»Π°Π΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π·Π°ΠΏΡ€Π°Π²ΠΊΡƒ Π· ΠΎΠ²ΠΎΡ‡Ρ–Π². ΠŸΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² суп Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ– Ρ…ΠΌΠ΅Π»Ρ– – сунСлі. ΠŸΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ суп, якщо Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½Ρƒ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ, Π΄ΠΎΠ»ΠΈΠ²Π°Ρ”ΠΌΠΎ гарячу ΠΊΠΈΠΏ’ячСну Π²ΠΎΠ΄Ρƒ Ρ– Π΄ΠΎΠ²ΠΎΠ΄ΠΈΠΌΠΎ Ρ‰Π΅ Ρ€Π°Π· Π΄ΠΎ кипіння.
  7. Нарізаємо Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρƒ Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ, ΠΏΠ΅Ρ‚Ρ€ΡƒΡˆΠΊΡƒ, ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ Ρ– ΠΊΡ–Π½Π·Ρƒ. Π”ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π΄ΠΎ Π·Π΅Π»Π΅Π½Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠΏΡƒΡ‰Π΅Π½Ρ– Ρ‡Π΅Ρ€Π΅Π· прСс Π·ΡƒΠ±Ρ‡ΠΈΠΊΠΈ часнику, Ρ‰ΠΎ залишились Ρ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΌΡ–ΡˆΡƒΡ”ΠΌΠΎ.
  8. Π₯Π°Ρ€Ρ‡ΠΎ Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΎΡŽ Π³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ. ΠŸΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ гарячим, зСлСнь Π· часником Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ”ΠΌΠΎ Π² Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΡƒ Π·Π° смаком.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close