ΠšΡ€Π΅ΠΌ-ΡΡƒΠΏΠŸΠ΅Ρ€ΡˆΡ– страви

Π“Ρ€ΠΈΠ±Π½ΠΈΠΉ суп-ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΎΡŽ

Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²Π°ΠΌ Ρ…ΠΎΡ‡Π΅Ρ‚ΡŒΡΡ внСсти Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Π² мСню Π²Π°ΡˆΠΈΡ… повсякдСнних ΠΎΠ±Ρ–Π΄Ρ–Π², Π·Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡƒΠ²Π°Π³Ρƒ Π½Π° Ρ†ΡŽ ΠΏΠ΅Ρ€ΡˆΡƒ страву. Π—Π° ΠΊΠΎΠ½ΡΠΈΡΡ‚Π΅Π½Ρ†Ρ–Ρ”ΡŽ суп Π΄ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ густий. Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΉ зСлСнь Π΄ΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ супу Π²ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½ΠΈΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚, картопля Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΎΡŽ Ρ€ΠΎΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ ситним, Π° Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΈ Π½Π°Π΄Ρ–Π»ΡΡŽΡ‚ΡŒ Π½Ρ–ΠΆΠ½ΠΈΠΌ смаком Ρ– ΠΌ’ΡΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ. Π“ΠΎΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ†Π΅ΠΉ Π°ΠΏΠ΅Ρ‚ΠΈΡ‚Π½ΠΈΠΉ Π³Ρ€ΠΈΠ±Π½ΠΈΠΉ суп-ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΎΡŽ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ Ρ– просто.

Π†Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ:

  • ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π΅ Ρ„Ρ–Π»Π΅ 200 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π“Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ Π³Π»ΠΈΠ²ΠΈ (ΡˆΠ°ΠΌΠΏΡ–Π½ΡŒΠΉΠΎΠ½ΠΈ) 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Ρ 150 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Цибуля ріпчаста 70 Π³Ρ€Π°ΠΌΡ–Π²
  • Π’Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΈ 50 ΠΌΡ–Π»Ρ–Π»Ρ–Ρ‚Ρ€Ρ–Π²
  • Оливкова олія 0,5 столової Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ
  • Масло Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²Π΅ 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½Π° Π»ΠΎΠΆΠΊΠ°
  • Π—Π΅Π»Π΅Π½ΡŒ свіТа (ΠΊΡ€Ρ–ΠΏ) Π·Π° смаком
  • Π‘Ρ–Π»ΡŒ Π·Π° смаком
  • ΠŸΠ΅Ρ€Π΅Ρ†ΡŒ Ρ‡ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π»Π΅Π½ΠΈΠΉ Π·Π° смаком
  • Π’ΠΎΠ΄Π° 1 Π»Ρ–Ρ‚Ρ€

ΠŸΡ€ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΡƒΠ²Π°Π½Π½Ρ:

  1. Π—Π°ΠΌΡ–ΡΡ‚ΡŒ Ρ„Ρ–Π»Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° використовувати Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-які частини ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ, просто після варіння ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π±ΡƒΠ΄Π΅ Π²ΠΈΠ΄Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ ΡˆΠΊΡ–Ρ€Ρƒ Ρ– кістки.
  2. ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π΅ ΠΌ’ясо Π·Π°Π»ΠΈΡ‚ΠΈ водою Ρ– Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ 15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½. ΠŸΠΎΡΠΎΠ»ΠΈΡ‚ΠΈ, зняти ΠΏΡ–Π½ΠΊΡƒ.
  3. ΠšΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ очистити ΠΉ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ брусочками.
  4. Викласти ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»ΡŽ Π² суп Ρ– Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ‰Π΅ 10 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½.
  5. ΠŸΡ€ΠΎΠΌΠΈΡ‚ΠΈ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΉ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ смуТками.
  6. Викласти Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π· ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅ΡŽ Π³Ρ€ΠΈΠ±ΠΈ ΠΉ Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ 10-15 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ ΠΏΡ€ΠΈ ΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠΈΠΏΡ–Π½Π½Ρ–.
  7. Дістати курячС Ρ„Ρ–Π»Π΅ ΠΉ остудити.
  8. Π ΠΎΠ·Ρ–Π±Ρ€Π°Ρ‚ΠΈ курячС ΠΌ’ясо Π½Π° ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠΈ.
  9. Π—Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½ Π² ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΠΈΠΉ посуд. ΠšΡƒΡ€ΡΡ‡Π΅ ΠΌ’ясо ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Π½ΡƒΡ‚ΠΈ Π² ΠΊΠ°ΡΡ‚Ρ€ΡƒΠ»ΡŽ Π· Π³Ρ€ΠΈΠ±Π°ΠΌΠΈ ΠΉ ΠΊΠ°Ρ€Ρ‚ΠΎΠΏΠ»Π΅ΡŽ. Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΡ–Π² ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ для ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‡Ρ–.
  10. Вміст каструлі ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π±ΠΈΡ‚ΠΈ Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€ΠΎΠΌ.
  11. Ріпчасту Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ очистити ΠΉ Π½Π°Ρ€Ρ–Π·Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΡƒΠ±ΠΈΠΊΠ°ΠΌΠΈ.
  12. Π¦ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ обсмаТити Π½Π° Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ маслі Π· додаванням ΠΎΠ»ΠΈΠ²ΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ— ΠΎΠ»Ρ–Ρ—, ΠΏΠΎΠΊΠΈ Π²ΠΎΠ½Π° Π½Π΅ станС ΠΌ’якою, ΠΏΡ€ΠΎΠ·ΠΎΡ€ΠΎΡŽ Ρ– Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Π·ΠΎΠ»ΠΎΡ‚ΠΈΡΡ‚ΠΎΡŽ. Π‘ΠΌΠ°ΠΆΠΈΡ‚ΠΈ 3-4 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ.
  13. Викласти обсмаТСну Ρ†ΠΈΠ±ΡƒΠ»ΡŽ Π² суп, Π·Π±ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ‰Π΅ Ρ€Π°Π· Π·Π°Π½ΡƒΡ€ΡŽΠ²Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ Π±Π»Π΅Π½Π΄Π΅Ρ€ΠΎΠΌ.
  14. Π’Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π²Π΅Ρ€ΡˆΠΊΠΈ, Ρ‰Π΅ Ρ€Π°Π· Π·Π±ΠΈΡ‚ΠΈ. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ ΠΏΠΎΠ²Π΅Ρ€Π½ΡƒΡ‚ΠΈ Π½Π° вогонь Ρ– довСсти Π΄ΠΎ кипіння.
  15. Π’Π»ΠΈΡ‚ΠΈ Π±ΡƒΠ»ΡŒΠΉΠΎΠ½ Ρ– Π²Π°Ρ€ΠΈΡ‚ΠΈ суп-ΠΏΡŽΡ€Π΅ 2-3 Ρ…Π²ΠΈΠ»ΠΈΠ½ΠΈ. Π‘ΠΏΡ€ΠΎΠ±ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½Π° ΡΡ–Π»ΡŒ, ΠΏΠΎΠΏΠ΅Ρ€Ρ‡ΠΈΡ‚ΠΈ Π·Π° смаком.
  16. Гарячий Π³Ρ€ΠΈΠ±Π½ΠΈΠΉ суп-ΠΏΡŽΡ€Π΅ Π· ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΎΡŽ Ρ€ΠΎΠ·Π»ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΏΠΎ Ρ‚Π°Ρ€Ρ–Π»ΠΊΠ°Ρ… Ρ– ΠΏΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ столу, ΠΏΡ€ΠΈΠΊΡ€Π°ΡΠΈΠ²ΡˆΠΈ ΡˆΠΌΠ°Ρ‚ΠΎΡ‡ΠΊΠ°ΠΌΠΈ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΠΈ ΠΉ ΡΠ²Ρ–ΠΆΠΎΡŽ зСлСнню, Π½Π°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄ ΠΊΡ€ΠΎΠΏΠΎΠΌ.

Π‘ΠΌΠ°Ρ‡Π½ΠΎΠ³ΠΎ!

Π’Ρ€ΠΈΠΌΠ°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚: Π“Π°Ρ€Π±ΡƒΠ·ΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΊΡ€Π΅ΠΌ-суп

1 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠ°2 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ3 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ4 Π—Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ5 Π—Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ (Поки ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ”)
Loading...
ΠŸΠΎΠΊΠ°Π·Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅
Π‘Ρ…ΠΎΠΆΡ– статті

Π—Π°Π»ΠΈΡˆΠΈΡ‚ΠΈ Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄ΡŒ

Π’Π°ΡˆΠ° e-mail адрСса Π½Π΅ ΠΎΠΏΡ€ΠΈΠ»ΡŽΠ΄Π½ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅Ρ‚ΡŒΡΡ. ΠžΠ±ΠΎΠ²β€™ΡΠ·ΠΊΠΎΠ²Ρ– поля ΠΏΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– *

Π”ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ
Close
Close