ОкрошкаПерші страви

Грибна окрошка

Інгредієнти:

  • Хлібного квасу 1,2 літра
  • Картоплі 4 штуки
  • Морква 1 штука
  • Печериць 400 грамів
  • Редису 8 штук
  • Огірки 4 штуки
  • Зеленої цибулі 1 пучок
  • Яйця 3 штуки
  • Гірчиці 1 чайна ложка
  • Цукру 1 чайна ложка
  • Сіль

Приготування:

  1. Печериці відварити й дрібно порізати. Картоплю відварити в мундирі. Моркву вимити й відварити окремо. Картоплю і моркву очистити. Всі овочі нарізати дрібними кубиками. Зелену цибулю нашаткувати кільцями. Відкласти 2 столові ложки цибулі, а частину, що залишилася посипати сіллю і ретельно розтерти товкачиком, щоб виступив сік.
  2. Яйця зварити круто й очистити. Жовток одного яйця розтерти з гірчицею і цукром в невеликій кількості квасу. Цією сумішшю і розтертою цибулею заправити весь квас. Білок нарізати кубиками й змішати з овочами й грибами.
  3. Розкласти по тарілках і залити квасом. Прикрасити окрошку половинками яєць. За бажанням додати нарізану варену ковбасу і посипати зеленню.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close