Грибна окрошка

Інгредієнти:
- Хлібного квасу 1,2 літра
- Картоплі 4 штуки
- Морква 1 штука
- Печериць 400 грамів
- Редису 8 штук
- Огірки 4 штуки
- Зеленої цибулі 1 пучок
- Яйця 3 штуки
- Гірчиці 1 чайна ложка
- Цукру 1 чайна ложка
- Сіль
Приготування:
- Печериці відварити й дрібно порізати. Картоплю відварити в мундирі. Моркву вимити й відварити окремо. Картоплю і моркву очистити. Всі овочі нарізати дрібними кубиками. Зелену цибулю нашаткувати кільцями. Відкласти 2 столові ложки цибулі, а частину, що залишилася посипати сіллю і ретельно розтерти товкачиком, щоб виступив сік.
- Яйця зварити круто й очистити. Жовток одного яйця розтерти з гірчицею і цукром в невеликій кількості квасу. Цією сумішшю і розтертою цибулею заправити весь квас. Білок нарізати кубиками й змішати з овочами й грибами.
- Розкласти по тарілках і залити квасом. Прикрасити окрошку половинками яєць. За бажанням додати нарізану варену ковбасу і посипати зеленню.
Смачного!