Перші стравиСупи

Гороховий суп з копченою ковбасою

Наваристий гороховий суп з ароматом копченостей — прекрасна альтернатива розсольнику і борщу.

Інгредієнти:

  • Курка (будь-яка частина) 400 грамів
  • Ковбаса копчена 70 грамів
  • Горох 150 грамів
  • Картопля 3 штуки (350 грамів)
  • Цибуля ріпчаста 1 штука (100 грамів)
  • Морква 1 штука (100 грамів)
  • Кетчуп 4 столові ложки
  • Перець червоний гострий 1 штука
  • Часник 3 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Вода 2 літри

Приготування:

  1. Горох заздалегідь замочіть в холодній воді на кілька годин.
  2. Курку в каструлі залийте водою, доведіть до кипіння і зніміть піну. Додайте сіль. Варіть бульйон протягом 60 хвилин.
  3. Потім вийміть курку, а бульйон процідіть.
  4. Бульйон знову поставте на вогонь. Додайте в нього горох і варіть протягом 40 хвилин.
  5. Картоплю очистьте і наріжте середніми шматочками.
  6. Додайте картоплю в бульйон.
  7. Копчену ковбасу дрібно наріжте.
  8. Додайте ковбасу в суп і варіть 20 хвилин до готовності картоплі.
  9. Очистьте моркву і ріпчасту цибулю.
  10. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте.
  11. У сковороді розігрійте олію й обсмажте цибулю з морквою приблизно 7-10 хвилин.
  12. Потім додайте до них кетчуп і перемішайте.
  13. Додайте засмажку в суп за 3 хвилини до повної готовності.
  14. Часник очистьте.
  15. Дрібно наріжте часник і гострий перець.
  16. Додайте їх в суп і варіть 2 хвилини.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Квасолевий суп з ковбасками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close