Домашній бульйон з курки

Домашній бульйон з курки – докладний рецепт приготування.
Інгредієнти:
- Курячих грудок 450 грамів
- Курячих крил 450 грамів
- Велика цибулина 1 штука, нарізати кубиками
- Моркви 2 штуки, нарізати кубиками
- Селери з листям 2 стебла, нарізати кубиками
- Свіжої петрушки 4 гілочки
- Часнику 3 зубчики
- Гілочка чебрецю
- Лавровий лист 1 штука
- Солі 1 столова ложка
- Горошин чорного перцю 2 чайні ложки
- Води 8 стаканів
Приготування:
- У велику каструлю помістіть всі інгредієнти і залийте водою. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть при повільному кипінні, не накриваючи кришкою повністю, протягом 1 години 30 хвилин.
- Вийміть курку, дайте охолонути, і використовуйте в приготуванні наступної страви. Процідіть бульйон через сито. Перелийте в контейнери, охолодіть до кімнатної температури, потім помістіть в холодильник.
- Зніміть жир, що утворився зверху, і зберігайте в холодильнику протягом 3 міс. Вихід: 5 стаканів.
Смачного!