БорщіПерші страви

Борщ з ребрами, кабачком і молодою капустою

Борщ з ребрами, кабачком і молодою капустою. Це перша страва в пошані в моїй родині, всі його дуже люблять. Сьогодні пропоную вам не складний рецепт приготування його на свинячих ребрах з додаванням кабачка і молодої капусти. Дуже смачно.

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі 600 грамів
  • Картопля 500 грамів
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Часник 3 зубчики
  • Кабачок 1 штука
  • Буряк 3 штуки
  • Капуста білокачанна 200 грамів
  • Зелень пучок
  • Вода 2.5 літра
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком
  • Приправа для овочів за смаком
  • Перець духмяний пару штук
  • Лавровий лист 3 штуки
  • Оцет 9% 3 столові ложки
  • Соняшникова олія для смаження

Приготування:

  1. Для початку свинячі ребра залити холодною водою, варити на середньому вогні до повної готовності. Бульйон залишити. Додати м’ясо в кінці приготування в борщ.
  2. Картоплю очистити, нарізати. Перекласти в бульйон і варити на мінімальному вогні. Бульйон можна розбавити водою.
  3. Тим часом цибулю і моркву подрібнити, перекласти в сковороду з соняшниковою олією. Додати тертий часник. Далі додати тертий кабачок. Обсмажувати до золотистого. Заправити борщ пасерованими овочами.
  4. Буряк очистити й перебити в блендері. Додати в борщ. Нашаткувати молоду капусту. Додати в борщ. Дрібно нарізати зелень. Додати в кінці приготування. Коли всі інгредієнти з’єднані заправити спеціями за смаком. Добре перемішати. Закип’ятити й зняти з вогню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Борщ з пекінської капусти

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close