Борщ з пекінської капусти

Гідна заміна звичної капусти – пекінська! Спробуй!
Борщ з пекінською капустою – відмінний варіант для пошуку не менш смачної різноманітності в приготуванні таких класичних страв, як борщ. Успіх такого експерименту гарантовано! Напевно це оригінальне блюдо здивує і порадує рідних.
Інгредієнти:
- Картопля 450 грамів
- Часник 2 зубчики
- Буряк 125 грамів
- Болгарський перець 1 штука
- Пастернак 40 грамів
- Цибуля ріпчаста 1 штука
- Морква 40 грамів
- Помідори 1 штука
- Томатна паста 20 грамів
- Сіль 10 грамів
- Перець чорний мелений 3 грами
- Мелений коріандр 3 грами
- Запашний перець 2 штуки
- Лавровий лист 2 штуки
- Пекінська капуста 150 грамів
Приготування:
- Підготуйте всі овочі – помийте і почистіть їх як потрібно, видаливши все зайве. Картоплю і всі інші овочі наріжте брусочками. Помідор кубиками.
- Каструлю на 2-2,5 літра наповніть водою трохи більш ніж половина. Злегка підсолити. Варіть там картоплю до напівготовності. Хто любить насичений овочевий бульйон, додайте до картоплі половину пастернаку і моркви.
- Поки вариться картопля, обсмажте решту овочів, крім помідора і капусти, до м’якості. Додайте помідор і томатну пасту. Перемішайте і томіть на самому слабкому вогні 2-4 хвилини.
- До напівготової картоплі додайте овочеву заправку. Готуйте ще пару хвилин. І після додайте заздалегідь нашатковану пекінську капусту. Додайте перці, лавровий лист, коріандр. Відрегулюйте сіль.
- Подавайте гарячим і насолоджуйтеся!
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Борщ з ковбасою