БорщіПерші страви

Борщ з пекінської капусти

Гідна заміна звичної капусти – пекінська! Спробуй!
Борщ з пекінською капустою – відмінний варіант для пошуку не менш смачної різноманітності в приготуванні таких класичних страв, як борщ. Успіх такого експерименту гарантовано! Напевно це оригінальне блюдо здивує і порадує рідних.

Інгредієнти:

  • Картопля 450 грамів
  • Часник 2 зубчики
  • Буряк 125 грамів
  • Болгарський перець 1 штука
  • Пастернак 40 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 40 грамів
  • Помідори 1 штука
  • Томатна паста 20 грамів
  • Сіль 10 грамів
  • Перець чорний мелений 3 грами
  • Мелений коріандр 3 грами
  • Запашний перець 2 штуки
  • Лавровий лист 2 штуки
  • Пекінська капуста 150 грамів

Приготування:

  1. Підготуйте всі овочі – помийте і почистіть їх як потрібно, видаливши все зайве. Картоплю і всі інші овочі наріжте брусочками. Помідор кубиками.
  2. Каструлю на 2-2,5 літра наповніть водою трохи більш ніж половина. Злегка підсолити. Варіть там картоплю до напівготовності. Хто любить насичений овочевий бульйон, додайте до картоплі половину пастернаку і моркви.
  3. Поки вариться картопля, обсмажте решту овочів, крім помідора і капусти, до м’якості. Додайте помідор і томатну пасту. Перемішайте і томіть на самому слабкому вогні 2-4 хвилини.
  4. До напівготової картоплі додайте овочеву заправку. Готуйте ще пару хвилин. І після додайте заздалегідь нашатковану пекінську капусту. Додайте перці, лавровий лист, коріандр. Відрегулюйте сіль.
  5. Подавайте гарячим і насолоджуйтеся!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Борщ з ковбасою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close