БорщіПерші страви

Борщ з молодою капустою і кабачком на свинячому бульйоні

Борщ з молодою капустою і кабачком на свинячому бульйоні. Власне в цій страві всі молоді овочі крім селери – адже зараз сезон. Бульйон у мене на свинячих ребрах.

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі 4 штуки
  • Картопля (молода) 3 штуки
  • Морква 1 штука
  • Цибуля зелена 2 штуки
  • Часник за смаком
  • Селера коренева 1 скибочка
  • Помідор 2 штуки
  • Буряк 0,5 штуки
  • Томатна паста 1 столова ложка
  • Капуста білокачанна 1/4 штуки
  • Перець болгарський 1 штука
  • Кабачок 1/4 штуки
  • Спеції за смаком

Приготування:

  1. Для початку зварити м’ясний бульйон – у мене бульйон на свинячих ребрах. Нарізати половину моркви, селеру і картоплю. Одну головку молодого часнику я закину цілу, потім викину.
  2. Овочі висипати в проціджений бульйон і варити поки готуємо дві заправки. Підготувати інші інгредієнти.
    На сковороду висипати решту моркви на тертку, кабачок на тертку, нарізати зелену цибулю і молодий часник. Смажити до м’якості. Додати болгарський перець на пару хвилин. Висипати в каструлю першу заправку. Продовжуємо варити на мінімальному вогні.
  3. Друга заправка. Буряк на терку і смажити пару хвилин на рослинній олії. Дрібно нарізати свіжий помідор без шкірки й додати з томатною пастою і дрібкою цукру, перемішати й тушкувати хвилин 15. Вилити бурякову заправку. Довести до кипіння.
  4. Нашаткувати капусту з часником. Висипати в борщ, сіль, перець і приправи за смаком. Довести до кипіння і відразу зняти з плити, накрити кришкою і дати настоятися хвилин 10.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Борщ зі свинячими реберцями та молодими овочами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close