Біла окрошка на кефірі

Інгредієнти:
- Яйця 5 штук
- Картоплі 3 штуки
- Морква 1 штука
- По 1 пучку зеленої цибулі й кропу
- Шинки 200 грамів
- Огірки 4 штуки
- Редису 6 штук
- Кефіру 1% жирності 1,5 літри
- Сіль
- Мелений чорний перець
Приготування:
- Яйця варити 10 хвилин. Охолодити й відокремити білки від жовтків. Картоплю і моркву варити 15-20 хвилин. Потім дати охолонути, очистити й нарізати маленькими кубиками. Зелену цибулю і кріп дрібно нарізати (кілька гілочок кропу залишити). Цибулю розтерти з жовтками й дрібкою солі.
- Шинку нарізати кубиками. Огірки нарізати невеликими скибочками. Редис соломкою. Яєчні білки нарубати, перемішати з картоплею, морквою, зеленою цибулею, кропом, шинкою, огірками й редискою.
- У миску з підготовленими інгредієнтами влити кефір, посолити, поперчити, перемішати й прибрати в холод на 15 хвилин. Потім розлити по тарілках, прикрасити кропом і подати на стіл.
Смачного!