ОкрошкаПерші страви

Біла окрошка на кефірі

Інгредієнти:

  • Яйця 5 штук
  • Картоплі 3 штуки
  • Морква 1 штука
  • По 1 пучку зеленої цибулі й кропу
  • Шинки 200 грамів
  • Огірки 4 штуки
  • Редису 6 штук
  • Кефіру 1% жирності 1,5 літри
  • Сіль
  • Мелений чорний перець

Приготування:

  1. Яйця варити 10 хвилин. Охолодити й відокремити білки від жовтків. Картоплю і моркву варити 15-20 хвилин. Потім дати охолонути, очистити й нарізати маленькими кубиками. Зелену цибулю і кріп дрібно нарізати (кілька гілочок кропу залишити). Цибулю розтерти з жовтками й дрібкою солі.
  2. Шинку нарізати кубиками. Огірки нарізати невеликими скибочками. Редис соломкою. Яєчні білки нарубати, перемішати з картоплею, морквою, зеленою цибулею, кропом, шинкою, огірками й редискою.
  3. У миску з підготовленими інгредієнтами влити кефір, посолити, поперчити, перемішати й прибрати в холод на 15 хвилин. Потім розлити по тарілках, прикрасити кропом і подати на стіл.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close